Vedete internationale

#deces Gilbert Gottfried #a murit Gilbert Gottfried #Gilbert Gottfried #comediant #hollywood

Doliu la Hollywood! Un indragit comediant s-a stins din viata

Este doliu la Hollywood. Comediantul Gilbert Gottfried s-a stins din viata la varsta de doar 67 de ani, dupa o lunga batalie cu boala. 

 

Gilbert Gottfried, un comediant si actor de film si televiziune cu o voce memorabila, a murit dupa o lunga boala, a anuntat marti familia sa.

Anuntul decesului a fost facut chiar de familia comedintului, pe Twitter: "Cu inima franta anuntam moartea iubitului nostru Gilbert Gottfried dupa o lunga boala. Pe langa faptul ca este cea mai emblematica voce din comedie, Gilbert a fost un sot, frate, prieten si tata minunat pentru cei doi copii ai sai. Desi astazi este o zi trista pentru noi toti, va rugam sa continuati sa radeti cat mai tare posibil in onoarea lui Gilbert".

Contactat de TMZ, reprezentantul lui Gottfried a declarat ca actorul a murit din cauza unei anomalii cardiace numite tahicardie ventriculara cauzata de distrofia miotonica de tip II.

Cine a fost Gilbert Gottfried

S-a nascut in Brooklyn, New York, pe 28 februarie 1955 si a inceput sa faca stand-up la doar 15 ani. Gottfried a avut o scurta perioada de 12 episoade in "Saturday Night Live" in timpul sezonului 6 din 1980 si a lucrat cu colegul sau din "SNL" Eddie Murphy in "Beverly Hills Cop II", unul dintre primele sale roluri importante in film.  

In anii ’90, Gottfried a obtinut roluri in filme precum "Problem Child", "Highway to Hell" si "Looks Who’s Talking Too", inainte de a obtine cel mai cunoscut rol al sau, papagalul Iago in "Aladdin" din 1992. 

Si-a imprumutat vocea pentru rolurile Kraang Subprime in "Teenage Mutant Ninja Turtles", Mr. Mxyzptlk in "Superman: The Animated Series", Dr. Bender si fiul sau Wendell in "The Fairly OddParents", plus "SpongeBob Squarepants", "The Ren & Stimpy Show", "Duckman", "Disney’s House of Mouse" si nenumarate altele.

Gottfried era casatorit cu Dara Kravitz si are doi copii, Lily si Max.

FOTO: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului