Vedete internationale

#divort Beckham #vedete extern #showbiz #victoria beckham #david beckham

Divortul sotilor Beckham, confirmat de bona!

Dupa o relatie de 20 de ani, David si Victoria Beckham nu se mai inteleg! Cel putin asa sustine revista americana „OK! Magazine”, care a aruncat „bomba” unui divort iminent intre cele doua vedete.

Apropiatii cuplului au dezvaluit intentia fostului fotbalist englez de a incepe o noua viata, departe de sotia sa, cu care are patru copii.

Pana sa se pronunte divortul, cele doua vedete trebuie sa-si imparta averea – care se ridica la un miliard de dolari, in conditiile in care David (40 de ani) si Victoria (41 de ani) n-au semnat inainte de casatoria din 1999 un contract prenuptial.

Zvonurile divortului au fost confirmate si de bona familiei Beckham, care a dat informatii ziarului News of the World.

Cuplul a intentat o plangere in instanta impotriva publicatiei, sustinand ca bona, Abbie Gibson, in varsta de 27 de ani, a incalcat un contract de confidentialitate.

News of the World a raportat ca judecatorul a decis in favoarea sa, pe motiv ca povestea a fost in interes public, in conditiile in care "sotii Beckham, cel mai celebru cuplu din Marea Britanie, au facut milioane infatisand relatia lor ca o casatorie perfecta".

Zvonurile separarii sunt confirmate de faptul ca sotii Beckham n-au mai aparut impreuna de mult timp, iar „Posh Spice” si-ar fi sters de pe spate un tatuaj prin care isi declara iubirea fata de sotul ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului