Vedete internationale

#Angelina Jolie divort #vedete extern #showbiz #brad pitt #Brad Pitt si Angelina Jolie

Divortul de Brad Pitt a marcat-o profund. Angelina Jolie: “Am suferit de paralizie faciala”

Actrita Angelina Jolie, in varsta de 42 de ani, a dezvaluit ca a suferit de hipertensiune si de paralizie a fetei, in perioada in care au inceput problemele sale conjugale cu Brad Pitt, boala de care s-a vindecat in urma unor sesiuni de acupunctura.

Jolie a declarat ca nu cunoaste cauza aparitiei respectivei boli: 'Uneori, femeile care au familii se pun pe ele pe ultimul loc pana cand apar manifestari si probleme de sanatate.'

Paralizia Bell este caracterizata de slabirea subita a muschilor pe o jumatate a fetei.

In editia pentru luna septembrie a revistei Vanity Fair, Jolie a marturisit ca lucrurile au luat o turnura nefasta si au devenit dificile in vara anului 2016, cand regiza filmul ”First They Killed My Father”, in strainatate. Desi nu a dat detalii suplimentare, actrita a respins ideea ca programul obositor al familiei, plin de calatorii, ar fi cauzat cearta dintre ea si Pitt: "Stilul nostru de viata nu era deloc negativ. Nu asta a fost problema. Acesta este si va ramane una din oportunitatile minuate pe care le putem oferi copiilor nostri... Sunt sase copii incapatanati, sensibili. Sunt foarte mandra de ei."

Mama a sase copii, Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 11, si gemenii de 9 ani Knox si Vivienne, Jolie a fost diagnosticata cu paralizie Bell, care duce la slabirea temporara a muschilor fetei, la finalul anului trecut.

“Am fost foarte ingrijorata cu privire la mama mea, odata cu maturizarea mea. Nu imi doresc ca si copiii mei sa isi faca griji in privinta mea", a spus Jolie in interviul respectiv. "Cred ca este foarte important sa plangi in dus si nu in fata lor. Trebuie sa stie ca totul va fi bine, chiar daca nu esti sigur ca asa va fi.”

Actrita a mai precizat cu privire la copiii sai: “Au fost foarte curajosi. Foarte curajosi. Ne vindecam cu totii de intamplarile care au dus la depunerea cererii de divort. Nu se vindeca de divort, se vindeca de lucruri care se petrec in viata.”

Pitt si Jolie s-au despartit in septembrie 2016 si au depus actele de divort la scurt timp. Jolie a cerut custodia copiilor.

Sursa foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare