Vedete internationale

#natalia oreiro #showbiz #vedete extern #thailia #actrite telenovele

Divele din telenovele. Uite cum arata Thalia si Natalia Oreiro dupa 20 de ani

Le-ai indragit si le-ai admirat in telenovele, dar nu stii probabil cum arata acum actritele care faceau furori in urma cu doua decenii. Natalia Oreiro si Thalia, reginele telenovelelor sud-americane, sunt aproape neschimbate. Priveste fotografiile si decide tu care arata mai bine.

Thalia

Thalia a fost considerata ani la randul cea mai frumoasa si mai talentata actrita de telenovele din Mexic, iar serialele in care a jucat si cariera sa muzicala i-au adus milioane de fani in intreaga lume. Chiar daca au trecut doua decenii de la rolurile care au consacrat-o, actrita a reusit sa isi pastreze chipul angelic, expresivitatea si frumusetea naturala.

Thalia are 42, dar arata tot ca la 20 de ani. Si-a schimbat culoarea parului, iar acum seamana mult cu o papusa Barbie. E drept ca are cateva operatii estetitce la activ, insa se pare ca a ramas la fel de atragatoare pentru barbati ca si pe vremea cand juca in serialul "Sarmana Maria".

De curand, frumoasa actrita a postat pe contul sau de Facebook o fotografie in care apare nemachiata, imagine care a primit imediat dupa postare o multime de comentarii si aproape 100.000 de like-uri.

Thalia este casatorita de 14 ani cu fostul presedinte al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola, si au impreuna doi copii, o fetita si un baiat.

Citeste si:

Ele sunt femeile care strica reputatia celebritatilor cu sange albastru

Uite cum arata cea mai sexy femeie din toate timpurile!

S-au incaierat juratii de la MasterChef! Iata de la ce ar fi pornit scandalul

Natalia Oreiro

Natalia Oreiro a fost considerata multa vreme rivala Thaliei. Si probabil ca si acum, la 37 de ani, ii poate face cu succes concurenta, mai ales ca Natalia nu a apelat la retursuri chirugicale pentru a arata bine.

Din contra, o fotografie postata de actrita pe Twitter, in care este machiata foarte subtil, arata adevaratul chip al actritei. Natalia are un ten impecabil si si si-a pastrat acelasi zambet strengaresc ca acum 15-20 de ani.

In Romania, Natalia Oreiro a devenit cunoscuta publicului datorita rolului din telenovela "Inger salbatic", difuzata la sfarsitul anilor 1990. Ea este casatorita de 12 ani si are un bietel in varsta de doi ani. Ultima telenovela in care a jucat actrita latino-americana se numeste "Solamente vos", iar ea joaca rolul unei coafeze.

Surse foto: acasatv.ro, perfecte.ro, cancan.ro, quieroelserial.ru, swiatseriali.pl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare