Vedete internationale

#declaratii #arnold schwarzenegger #steroizi #romania

Dezvaluiri incredibile! Arnold Schwarzenegger, dopat cu un steroid din Romania: „Nu regret”

Considerat unul dintre cei mai musculosi barbati din lume, cu numeroase premii la activ in cariera de culturist, Arnold Schwarzenegger a recunoscut ca a consumat steroizi.

„Nu regret nimic. Steroizii erau ceva nou la vremea respectiva. Totul s-a facut sub supravegherea doctorului. Nu pot da timpul inapoi, nu vreau ca lumea sa ma inteleaga gresit, nu incurajez asa ceva”, a spus celebrul actor de la Hollywood, care a cochetat si cu lumea politica din SUA.

Potrivit jurnalistilor de la Adevarul, Arnold Schwarzenegger ar fi consumat in tinerete Naposim, un steroid care era fabricat la Cluj, fiind patentat de o companie romaneasca.

Sursa citata a stat de vorba cu Dragos Damian, directorul companiei clujene, iar acesta a afirmat ca steroidul ajuta la cresterea masei musculare, refacerea mai rapida a organismului si stimularea prelucrarii proteinelor.

„Concret, laboratoare, producatori de medicamente contrafacute sau falsificate continuau sa foloseasca si sa abuzeze de marca Naposim, ea fiind foarte cunoscuta. Medicamentul a fost utilizat in cazuri de dopaj. Au recunoscut mari sportivi care l-au folosit. Clandestinii continuau sa-l utilizeze, ambaland si comercializand sub aceasta marca notorie. Cine stie ce substante foloseau, active sau inactive, care, daca nu erau toxice, nu aveau de fapt niciun efect asupra utilizatorului”, a spus Dragos Damian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare