Vedete internationale

# printesa diana dragoste # printesa diana iubiti #bryan adams #printesa diana

Dezvaluire soc: Printesa Diana s-a iubit cu Bryan Adams

Noi dezvaluiri din viata amoroasa a Printesei Diana. Fostul majordom al lui Lady Di a dezvaluit ca aceasta s-a iubit cu cantaretul Bryan Adams.

Burrell a povestit ca artistul se ascundea in portbagajul masinii si asa reusea sa intre la Kensington pentru a se bucura de intalniri de taina cu printesa. Poveste de dragoste s-ar fi consumat in anul 1996, cand printesa s-a despartit de printul Charles. 

Aceasta informatie nu circula de azi, de ieri în Regat. In 2003, fosta prietena a lui Bryan, Cecilie Thomsen, care a fost cu el 12 ani, a confirmat ca rockerul a inselat-o cu Diana.

„Am ştiut că Diana a avut o aventură cu Bryan”, a declarat Cecilie, actriţă daneză care a jucat în filmul cu agentul 007, „Tomorrow Never Dies”.

„Bryan îl ştia pe Paul Burrell foarte bine, Paul era parte din cercul apropiat al lui Bryan, el a fost şi cel care le-a făcut cunoştinţă. Iar atunci când s-au cunoscut Bryan şi Diana, eu nici n-am fost invitată la acea ocazie. Noi am avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, iar aventura lui Diana nu ne-a ajutat deloc… La înmormântarea ei am fost, însă, stând în biserică cu gânduri şi emoţii amestecate”, a spus Cecilie, care s-a despărţit de Adams în 2002.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare