Vedete internationale

#podcast #Spotify #Meghan Markle

Despre ce este vorba in noul podcast al lui Meghan Markle pe Spotify?

Dupa luni de incertitudine, noul podcast al lui Meghan Markle pe Spotify a fost in sfarsit dezvaluit. Ducesa de Sussex a decis sa impartaseasca cu restul lumii preocuparile sale de a afla mai multe despre egalitatea de gen si stereotipurile care afecteaza femeile moderne, pentru a urmari originea istorica a acestei probleme.

 

Prin intermediul Fundatiei Archewelle si al companiei sale de productie Archetypes, s-a anuntat ca in aceasta vara va fi lansata prima serie de podcast-uri pregatite de Ducesa de Sussex impreuna cu diversi specialisti.

Meghan va fi gazda serialului care va "investiga etichetele care incearca sa tina femeile pe loc". In cadrul unor "conversatii necenzurate", sotia printului Harry va discuta cu istorici si experti pentru a descoperi originile acestor stereotipuri care continua sa afecteze femeile moderne.

Intr-o avanpremiera, ducesa este auzita spunand: "Acesta este modul in care vorbim despre femei: cuvintele care ne cresc fetele si modul in care mass-media ne reflecta pe noi, femeile... dar de unde vin aceste stereotipuri? Si cum continua sa fie aratate... si sa ne defineasca vietile?".

"Acesta este "Arhetipuri", podcastul in care disecam, exploram si subversam etichetele care incearca sa tina femeile pe loc", spune Meghan in introducerea podcastului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare