Vedete internationale

#iubit tanar #demi moore #iubit

Demi Moore are un nou iubit. Este mai tanar cu 13 ani decat ea

 

 

Dupa ce s-a aflat ca actorul Bruce Willis sufera de afazie, Demi Moore, care i-a dedicat un mesaj emotionant fostului ei sot dupa ce si-a dezvaluit afectiunea, a fost din nou subiect de conversatie pe retelele de socializare, deoarece se pare ca are un nou iubit. Se zvoneste ca se intalneste cu un barbat mai tanar decat ea si care isi dedica viata gastronomiei.

Demi Moore nu a mai fost vazuta cu un iubit dupa divortul de Aston Kutcher. Actrita s-a refugiat in aceasta pandemie in casa lui Bruce Willis, alaturi de copiii pe care ii au si de noua familie a actorului.

Potrivit 'Page Six', actrita a fost vazuta cu bucatarul-sef Daniel Humm. Se crede ca cei doi ar putea fi impreuna de mai multe luni, dar Demi a decis sa tina relatia ascunsa pentru ca amandoi vor sa o ia incet.

Cine este noul iubit al lui Demi Moore?

O sursa a declarat pentru acelasi site ca "exista o mare atractie intre ei. Daniel lucreaza multe ore la restaurantul sau Eleven Madison Park, dar de obicei isi face timp pentru ca Demi sa mearga acolo pentru o cina romantica".

Daniel Humm este cunoscut ca fiind un renumit bucatar si restaurator elvetian in varsta de 46 de ani, nascut in Elvetia. Nu se stie inca cum s-au cunoscut, dar au fost vazuti pentru prima data impreuna la Saptamana Modei de la Paris, in timpul defilarii lui Chloe.

Idila nu a trecut neobservata de public si de mass-media, intrucat aceasta ar fi prima relatie a lui Demi Moore de la divortul de Ashton Kutcher, care era si el mult mai tanar decat actrita de 59 de ani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare