Vedete internationale

#Black Mass: Afaceri murdare #Johnny Depp Oscar #vedete extern #showbiz #johnny depp

De ce nu vrea Johnny Depp sa primeasca Oscarul

De trei ori nominalizat la Oscar si cu sanse serioase sa-l castige de data aceasta pentru interpretarea din “Black Mass: Afaceri murdare”, Johnny Depp nu-si doreste premiul.

“Nu vreau sa castig unul dintre acele premii”, a declarat starul hollywoodian, intr-un interviu pentru rubrica Newsbeat de pe site-ul BBC .

“Nu vreau sa fiu obligat apoi sa vorbesc, sa dau interviuri. Mi-au dat deja in trecut astfel de lucruri, ma refer la nominalizare, de doua sau trei ori. O nominalizare e mai mult decat multumitoare”este de parere Johnny Depp.

"Ideea de a castiga ceva inseamna ca intri in competitie cu cineva, insa eu nu sunt in competitie cu nimeni. Raman fidel «armelor» mele si fac ceea ce vreau sa fac. Uneori, oamenilor nu le place ceea ce fac, dar asta e in regula”, a adaugat starul american.

Actorul american are deja trei nominalizari la premiile Oscar, pentru rolurile pe care le-a interpretat in filmele “Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street/ Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street” (2007), “In cautarea Taramului de Nicaieri/ Finding Neverland” (2004) si primul film din seria “Piratii din Caraibe”, intitulat “Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre/ Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl” (2003).

Filmul "Black Mass: Afaceri murdare", regizat de Scott Cooper si cu Johnny Depp in rolul principal, a avut premiera pe marile ecrane din Romania pe 2 octombrie.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului