Vedete internationale

#deces David Bowie #david bowie #rocker

A murit David Bowie! Isi lansase utimul album in urma cu doar doua zile

Legendarul rocker David Bowie s-a stins din viata duminica, 10 ianuarie. Artistul a pierdut lupta cu cancerul dupa 18 luni, insa nu inainte de a-si lansa ultimul album.

Artistul a lansat vineri, 8 ianuarie, cel de-al 28-lea album din cariera, intitulat "Blackstar". Tot vineri, artistul implinise varsta de 69 de ani. Cu toate acestea, ultimul concert live sustinut de David Bowie, a avut loc la New York in anul 2006. Ultimul album a fost laudat de criticii de specialitate, acestia apreciand curajul de care a dat dovada David Bowie atunci cand a decis sa isi asume astfel de riscuri muzicale.

"David Bowie a murit in pace, inconjurat de familia sa, dupa o lupta de 18 luni cu cancerul. Va rugam sa respectati intimitatea familiei in aceasta perioada grea", a spus un purtator de cuvant de-al artistului, potrivit publicatiei britanice The Guardian.

David Bowie a fost un cantaret, compozitor, producator si inginer audio englez, castigator a doua premii Grammy. Activ pe parcursul a cinci decenii de rock 'n' roll si frecvent reinventandu-si muzica, Bowie este considerat de marea majoritate drept un influent inovator, in special datorita lucrarilor sale din anii '70. Bowie s-a inspirat dintr-o vasta paleta de arta filozofie si literatura, potrivit wikipedia.org.

Sursa foto: popblerd.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului