Vedete internationale

#prima intalnire vedete #vedete extern #vedete intern #relatii vedete #casatorii vedete #showbiz

Cupluri celebre, despre prima intalnire. 5 povesti emotionante

O invitatie la film sau o cina romantica ori o plimbare cu barca. Probabil ca asa iti inchipui prima intalnire. Cand vine vorba despre vedete, lucrurile tind sa fie putin mai altfel. Iata cateva cupluri celebre si marturisirile lor despre prima intalnire.

Barack si Michelle Obama

Sursa foto: moldiva.md

Prima intalnire dintre Barack Obama si avocata Michelle Robinson va deveni in curand subiectul unui film care se va numi "Southside with You". Potrivit libertatea.ro, Barack Obama si-a intalnit viitoarea sotie cand, in timpul primului an de studentie, la Facultatea de Drept de la Harvard, si-a luat o slujba de vara la firma de avocati Sidley Austin din Chicago. Michelle Robinson lucra deja in firma si a primit sarcina de a-i face instructajul lui Obama.

Cei doi au povestit ca prima lor intalnire a avut loc intr-o dupa-amiaza de vara, in 1989, cand au vizitat Art Institute. Barack si Michelle au facut o plimbare lunga, iar apoi au vizionat la cinematograf drama politica "Pizzeria lui Sal/ Do The Right Thing", regizat de Spike Lee. Primul sarut a avut loc pe o bordura din fata unui Baskin Robbins (magazin care vinde inghetata). Cei doi s-au casatorit in 1992 si au impreuna doua fiice.

CITESTE SI:

Sotul Oanei, reactie emotionanta dupa avortul vedetei
Secretul lui Smiley. Unde dispare cand vrea sa scape de ochii indiscreti
Amenda uriasa pentru Andreea Mantea din cauza sarcinii!

Printul William si Kate Middleton


Sursa foto: ampress.ro

De o intamplare amuzanta au avut parte la prima intalnire Printul William si Kate Middleton. Cand s-au cunoscut, cei doi erau studenti la Universitatea St. Andrews, iar cand William a invitat-o pe Kate in oras, viitoarea ducesa se pare ca a incercat sa faca, in gluma, o reverenta, dar s-a impiedicat si a cazut, iar William si-a turnat un pahar plin cu suc pe haine.

Andreea Esca si Alexandre Eram


Sursa foto: apropotv.ro

Andreea Esca si Alexandre Eram s-au cunoscut in urma cu 18 ani. Andreea era deja la Pro TV si ajunsese cunoscuta de o tara intreaga. Alexandre abia venise in Romania cu afaceri. Frumoasa prezentatoare l-a ochit la un party, iar o prietena i-a spus ca il cunoaste si ca este managerul fabricii de confectii unde se realizau tinutele angajatilor Pro TV. Asa ca Andreea si-a luat inima in dinti si a decis sa viziteze fabrica. Cei doi s-au intalnit, iar Alexandre a placut-o rapid si a invitat-o la o cina in oras. De aici si pana la casatorie au mai durat vreo trei ani, insa cei doi se bucura acum de o relatie frumoasa si de doi copii minunati.

Olivia Steer si Andi Moisescu

Sursa foto: libertatea.ro

Olivia Steer si Andi Moisescu formeaza si ei unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul romanesc. Olivia a povestit intr-un interviu cum a decurs intalnirea lor, dar si cat de mult a durat pana au decis sa ramana impreuna.

"M-am intalnit cu Andi in 2002, in Ajunul Craciunului, o intalnire pusa la cale de el impreuna cu un amic comun, fara sa am habar. Ne-am petrecut seara cu amicii nostri, fara sa intuiesc vreo idila. Am plecat apoi la Targu Mures, la sora mea, iar el - in Spania. A revenit cu telefoane si mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar dupa vacanta ne-am revazut. Am trait tot timpul acesta cu impresia ca el e prins intr-o relatie serioasa, cu perspective, asa ca - dupa cum spuneam - nu intrevedeam altceva decat o amicitie placuta. La urmatoarea intalnire, mi-a povestit de el, de fosta relatie, de familia lui, de obiceiuri si hobby-uri, practic s-a asigurat ca aflu tot ce trebuie sa stii despre un om care vrea sa-ti devina apropiat. Am descoperit atunci ca avem multe in comun, ca suntem singuri amandoi si ca ne placeam foarte tare. Tatonarile s-au intins pe cateva luni, pana sa abdicam in fata evidentei: ne placeam prea mult. Eram atat de precauti amandoi sa nu ne pripim, astfel ca ne-am descoperit dragostea cu rabdare si atentie, n-am sarit cu capul inainte intr-o relatie, n-am ars etape. Cand m-a cerut de sotie, eram amandoi - dupa indelungi perioade de instrospectie - edificati: stiam ce vrem, stiam ce facem", a marturisit Olivia pentru acasatv.ro.

Florin si Cristina Dumitrescu

Sursa foto: libertatea.ro

Chef Florin Dumitrescu a "socializat" vreme de o luna pe Facebook cu cea care avea sa ii devina sotie. Spune chiar el ca i-au trebuit cateva saptamani ca sa o convinga pe Cristina sa-i dea numarul de telefon, scrie ele.ro. Apoi s-au si intalnit. "Ea a venit la mine la restaurant. Lucram in cea mai frumoasa gradina din oras. A venit sa guste melcii pe care ii preparam. Ne-am vazut si ne-am placut. Apoi am cautat-o pe Facebook. I-am spus ca i-am dat «Add» fiindca am avut-o la sugestii", a povestit Florin Dumitrescu.

Sursa foto: picturexplore.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare