Vedete internationale

#printesa kate #kate middleton #silueta #dieta #alimentatie #printesa de wales

Cum reuseste Kate Middleton sa se mentina in forma desi mananca cinci mese pe zi

Kate Middleton este una dintre cele mai apreciate printese din intreaga lume. Aceasta se face usor remarcata prin prezenta eleganta, dar si printr-o silueta demna de invidiat, in ciuda faptului ca este mama a trei copii.

Avand in vedere silueta demna de invidiat poate parea greu de crezut ca printesa de Weles are cinci mese pe zi. In plus, nu exclude dulciurile din alimentatie. Secretul acesteia nu este insa infometarea, ci echilibrul. In plus, printesa Kate apeleaza la un consultant in nutritie si ii asculta intotdeauna sfaturile. Astfel, are o dieta sanatoasa, echilibrata si nutritiva. Iata ce mananca printesa Kate, in mod obsinuit, si de la ce nu face rabat.

Proteine si grasimi sanatoase

Pentru a-si mentine silueta de invidiat, dar si pentru a avea o sanatate de fie, printesa Kate apeleaza la sfaturile nutritionistei Louis Parker, potrivit ego.ro.  

Kate consuma, la indemnurile nutritionistei, cinci mese pe zi: trei mese principale si doua gustari. Toate sunt abundente in proteine si legume, in special legume proaspete. Totodata, fiecare masa trebuie sa includa carbohidrati sanatosi, cu indice glicemic scazut si o cantitate mica de grasimi sanatoase.

Printre alimentele sanatoase pe care le consuma frecvent se numara kale si kombucha. La gustari se bucura, uneori, si de dulciuri, insa fara a face excese.

Puiul fript si tabouleh, mesele favorite ale printesei

Printre alimentele favorite ale printesei se numar apreparate claasice, accesibilie oricui: pui fript si salata tabouleh (salata de patrunjel).  Aceasta mai consuma multe ceviche-uri si legume.

Din mancarurile servite la palat, nu lupseste curry, chiar daca este un condiment indian.

In plus, printesa consuma zilnic fructe proaspete.

Miscarea este la fel de importanta, iar printesa Kate reuseste sa combine aceasta dieta si cu sport si antrenamente potrivite, dupa cum se vede.

FOTO: facebook.com/TheBritishMonarchy

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului