Vedete internationale

#relatii lideri mondiali #vedete extern #vedete intern #klaus iohannis #showbiz #vladimir putin #barack obama

Cum iubesc cei mai puternici lideri ai lumii. Declaratii superemotionante

Pana si cei mai puternici lideri ai lumii se indragostesc si iubesc patimas, semn ca si ei sunt oameni ca toti oamenii. Iata cateva dintre marturisirile facute de cei care conduc planeta.

Vladimir Putin

Sursa foto: dailyentertainmentnews.com

Ti l-ai fi putut imagina pe Vladimir Putin indragostit nebuneste? Ei, bine, a spus-o chiar el in cadrul conferintei sale anuale de presa.

"Un prieten european, un mare lider, m-a intrebat anul trecut: «Esti indragostit?» Eu l-am intrebat: «Adica?» El imi raspunde: «Iubesti pe cineva?» Si ii raspund: «Da.»", a povestit liderul de la Kremlin. Putin a continuat redarea dialogului: "«Esti iubit in schimb?" «Da.» «Atunci e cu atat mai bine»", a povestit Putin, provocand amuzamentul jurnalistilor prezenti. "Totul este bine, nu va faceti griji", a adaugat el, facand referire la viata sa privata.

In aprilie 2013, Putin a anuntat public ca a divortat de sotia sa, Liudmila, dupa un mariaj de 30 de ani. Potrivit presei ruse, el are o relatie cu fosta campioana olimpica la gimnastica ritmica Alina Kabaeva.

CITESTE SI:

Vedetele ii cer lucruri trasnite lui Mos Craciun
Gestul incredibil facut de o tanara, dupa ce un cersetor i-a oferit bani de taxi
Inedit. 5 comportamente ciudate pe care le ai cand te indragostesti

Barack Obama

Sursa foto: show.az

Nu aceeasi discretie il caracterizeaza, in schimb, pe liderul de la Casa Alba. Barack Obama si sotia sa, Michelle, nu se zgarcesc cu gesturile tandre in public, iar in urma cu doi ani acestia au facut schimb de declaratii de dragoste pe Twitter, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de casatorie.

"In urma cu 20 de ani, m-am casatorit cu cea mai buna prietena, iubirea vietii mele. La multi ani, Michelle", a scris presedintele Obama pe contul sau oficial, semnandu-se "bo". O ora mai tarziu, prima doamna a Statelor Unite a raspuns pe acelasi ton, pe contul sau de Twitter: "La multi ani pentru cea de-a 20-a aniversare, Barack. Iti multumesc ca esti un partener, prieten si tata extraordinar in fiecare zi. Te iubesc!".

Klaus Iohannis

Sursa foto: click.ro

Sunt impreuna inca de pe vremea studentiei si sunt casatoriti de 25 de ani. Klaus si Carmen Iohannis, noul cuplu prezidential, se iubesc si acum la fel de mult ca in tinerete. A marturisit-o presedintele ales, in cartea sa autobiografica "Pas cu pas". "Ne-am placut, pur si simplu, iar chimia dintre noi depaseste orice descriere. Daca se intalnesc doi oameni care se plac si se inteleg, restul devine irelevant. Este foarte usor ca doi oameni tineri sa se placa si sa se indragosteasca si asta s-a intamplat cu mine si cu sotia mea", a marturisit Klaus Iohannis.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare