Vedete internationale

#poze vechi #michelle obama #casa alba #barack obama

Cum arata Michelle Obama in tinerete. N-ai fi recunoscut-o

Imagini nemaivazute din tineretea fostei prime doamne a Statelor Unite, inclusiv de la nunta cu Barack Obama, au iesit recent la iveala.

Michelle Obama a dezvaluit coperta cartii ei autobiografice, intitulata „Becoming”. Ea a publicat si trei poze nemaivazute cu ea si familia sa, pe contul ei de Instagram.

Fotografiile vor fi incluse in cartea ei autobriografica ce va fi lansata pe 13 noiembrie. Intr-una dintre imagini, fosta prima doamna a Americii apare alaturi de parintii ei, Marian si Fraser, pe vremea cand era doar o adolescenta. Michelle a crescut intr-un apartament din Chicago, impreuna cu fratele ei mai mare, Craig Robinson, si parinti ei.

„Tatal meu, Fraser, m-a invatat sa muncesc mult, sa rad des si sa-mi tin promisiunile. Mama mea, Marian, m-a invatat cum sa gandesc pentru mine si cum sa-mi folosesc vocea. Impreuna, in apartamentul nostru mic din partea sudica a Chicago-ului, familia mea m-a ajutat sa vad valoarea in povestea noastra, in povestea mea si in cea mai mare poveste din tara noastra”, a mai scris Michelle in carte.

O alta fotografie a fost facuta in urma cu aproape patru decenii, pe vremea cand era o tanara studenta Universitatea Princeton. ”Eram o studenta de culoare dintr-un cartier din clasa muncitoare din Chicago, in timp ce corpul elevilor de la Princeton a fost, in general, alb si bine pregatit”, a scris Michelle.

Cel mai interesant instantaneu este cel de la nunta lui Michelle cu Barack. Fostul lider de la Casa alba sta intr-un genunchi in fata miresei sale si pare sa o incalte pe aceasta. „Nu se poate vedea din aceasta poza, insa in ziua nuntii, in octombrie 1992, Barack s-a trezit cu o groaznica raceala. Pana ne-am intalnit in fata altarului, i-a trecut in mod miraculos si am sfarsit prin a dansa intreaga noapte. 25 de ani mai tarziu inca ne mai distram impreuna, dar, in acelasi timp, muncim din greu pentru a construi un parteneriat si a ne sustine unul pe celalalt ca persoane individuale. Nu pot sa-mi imaginez ca as putea trece prin toata cursa asta salbatica cu altcineva in afara de el“, a scris Michelle Obama pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare