Vedete internationale

#showbiz #vedete extern #conchita wurst #castigatoare eurovision

Castigatoarea Eurovision 2014: un barbat ratat, o femeie de succes! Adevarul despre Conchita Wurst

Conchita Wurst nu este la prima incercare de a participa la Eurovision. In 2012 s-a clasat pe locul secund in Austria.

Acum in plina glorie, Conchita nu a avut acelasi succes atunci cand era doar Tom Neuwirth, un tanar care isi cauta faima in lumea muzicala. Astfel, cu mult inainte de a deveni transsexualul cu barba care a uimit Europa, Tom a mers la auditiile pentru varianta austriaca a show-ului X Factor, Starmania. El a interpretat melodia Amazing Grace, insa calitatile sale vocale nu au uimit juriul, care a fost de acord ca acesta sa mai interpreteze cateva melodii, poate poate va reusi sa isi demonstreze talentul. Iata mai jos cum s-a descurcat Tom:

Nu a cunoscut succesul, dar nu s-a lasat. Impreuna cu alti concurenti de la showuri de talente a format trupa Jetzt Anders! - care se traduce Diferit acum!, insa care s-a destramat dupa doar opt luni de activitate. 

Tom, acum Conchita, a mai participat si la selectia nationala pentru Eurovision, in 2012, insa nu a reusit sa ocupe decat locul secund. In prezent, pozand in tinute provocatoare, care de multe ori au socat chiar conationalii austrieci, a inceput sa creasca in preferintele publicului. A mai participat la un reality show, care i-a adus notorietatea. Pentru show-ul Wild Girls, Conchita a trait pentru scurt timp in Africa, mai exact in Namibia. 

Chiar daca, initial, multe voci au fost impotriva Conchitei si participarii sale la Eurovision - pe Facebook doar o pagina anti-Conchita are 38.000 de like-uri, ulterior opiniile s-au schimbat, aliniindu-se trendului de acceptare a libertatii sexuale. Atitudinea "europeana", deschisa, i-a adus Conchitei nu mai putin de 290 de puncte din partea tarilor care au votat la Eurovision. 

De altfel, dincolo de aparitia spectaculoasa, sclipitoare, prestatia in sine a Conchitei de la Eurovision 2014 nu l-a impresionat pe Horia Moculescu, una dintre cele mai importante voci din piata muzicala din Romania, care considera ca aceasta este o "ciudatenie". "A castigat Austria si aceasta Conchita care atrage atentia, dar sa va spun ceva: piesa ei nu face mare branza si daca nu era cantata de o ciudatenie se clasa pe locul 20", a declarat Moculescu pentru wowbiz.ro. 

CITESTE SI: 10 vedete cu povesti de dragoste uimitoare

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare