Vedete internationale

#Rene Angelil #sot Celine Dion #vedete extern # concerte celine dion #showbiz #celine dion

Celine Dion, marturii induiosatoare despre sotul sau. Care este ultima dorinta a lui Rene Angelil

Dupa o absenta de un an, in care s-a dedicat in totalitate ingrijirii sotului sau, care a fost operat de cancer in decembrie 2013, Celine Dion isi reia concertele pe 27 august 2015 pe scena Colosseum a faimosului hotel-cazinou Caesars Palace, din Las Vegas. Din pacate, sotul sau nu va putea fi prezent.

Celine Dion, in varsta de 47 de ani, a decis sa revina pe scena fiindca sotul ei, Rene Angelil (73 de ani), i-a cerut-o.

„Nu am vrut sa revin pe scena. Nu aveam nevoie de asta. Sa nu ma intelegeti gresit, iubesc sa cant si imi iubesc publicul, insa in aceasta perioada chiar aveam alte prioritati. Rene a fost insa cel care a insistat ca eu sa ma intorc pe scena. Cand o sa ma loveasca tragedia, o sa ma loveasca. Cel mai important job al meu este sa-l fac pe sotul meu sa inteleaga ca noi o sa fim bine. O sa am grija de copiii nostri. El o sa ne priveasca si o sa aiba grija de noi dintr-un alt loc”, a declarat artista, conform Daily Mail.

Cantareata a continuat seria marturisirilor despre sotul sau.

“Am intrebat doctorii de mai multe ori cat timp i-a mai ramas. Trei saptamani, trei luni? Rene vrea sa o stie. Dar ei nu stiu sa ne spuna. L-am intrebat: «Ti-e frica? Inteleg. Vorbeste-mi de asta». «Vreau sa mor in bratele tale», mi-a spus. «OK, voi fi aici, vei muri in bratele mele», l-am asigurat”,

Celine Dion si Rene Angelil, care este si managerul cantaretei, s-au casatorit in 1994 si au impreuna trei copii: Rene-Charles, in varsta de 14 ani, si gemenii in varsta de 5 ani Eddy si Nelson.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare