Vedete internationale

#Meghan Markle # cadou nunta #printul harry

Cel mai frumos cadou de nunta! Ce vor primi Printul Harry si Meghan Markle

Au mai ramas cateva zile pana la nunta Printului Harry cu actrita Meghan Markle, ce va avea loc pe 19 mai, la Castelul Windsor, din Marea Britanie. Cei doi vor primi un cadou impresionant din partea Reginei Elisabeta a II-a. Se vehiculeaza ca Regina le va oferi un conac.

Conacul, denumit York Cottage, este situat intr-o zona rurala din estul Angliei. Este o cladire regala grandioasa, situata pe pamanturile Domeniului Sandringham, acolo unde si Regina are o resedinta, in cadrul comitatului Norfolk, care este foarte indragit de Majestatea Sa.

Conacul ii va scoate pe cei doi viitori miri din lumina reflectoarelor, atunci cand au nevoie de intimitate. In plus, este un loc perfect pentru odihna, departe de agitatia din Londra.

Sursa foto: click.ro

Istoria conacului York Cottage

In mod ironic, conacul York Cottage, unde se presupune ca isi vor petrece Harry si Meghan viata de cuplu, a purtat in trecut denumirea de "Conacul Burlacului". Cladirea i-a fost oferita initial Printului George, Duce de York, ulterior Regele George al V-lea, de catre tatal sau, Regele Edward al VII-lea, in 1893, pe cand Regele Edward era doar Print de Wales. Ducele de York a locuit pentru o perioada in conac alaturi de sotia sa, Printesa Mary, imediat dupa casatorie, potrivit click.ro.

Aceste presupuneri referitoare la posibilul cadou pe care Regina urmeaza sa i-l ofere nepotului sau au venit dupa ce fratele lui Harry, Printul William, a primit conacul Anmer Hall, situat tot pe Domeniul Sandrigham, dupa casatoria acestuia cu actuala Ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Sursa foto principala: vanityfair.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare