Vedete internationale

#donald trump coronavirus

Ce tratament primeste Donald Trump pentru coronavirus

Donald Trump, presedintele SUA, a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Starea acestuia este una buna, iar medicii spun ca ar putea fi externat luni pentru a putea continua tratamentul la Casa Alba inca cinci zile. 

Dr. Brian Garibaldi, specialist afectiuni critice pulmonare, a declarat ca Trump a primit o a doua doza de medicament experimental Remdesivir, împreuna cu o prima doza de dexametazona si nu prezinta efecte secundare

Trump a avut doua episoade "trecatoare" de scadere a saturatiei de oxigen si a început tratamentul cu dexametazona, a precizat Conley.

Dr. Sean Conley, medicul presedintelui Trump: "Pe parcursul bolii sale, presedintele a experimentat doua episoade de scaderi tranzitorii ale saturatiei sale de oxigen. Am dezbatut motivele pentru acest lucru si daca vom interveni. A fost o decizie a echipei, bazata predominant pe cronologia de la diagnosticul initial, asa ca am initiat dexametazona"

Dr. Sean Dooley, Centrul Medical Walter Reed: "În ceea ce priveste starea sa clinica, pacientul continua sa se îmbunatateasca. A ramas fara febra de vineri dimineata. Semnele sale vitale sunt stabile. Din punct de vedere pulmonar, nu se plânge de dificultati de respiratie sau alte aspecte semnificative. Monitorizarea noastra continua a functiei sale cardiace, hepatice si renale demonstreaza constatari normale continue sau îmbunatatirea constatarilor"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare