Vedete internationale

# avere printul harry #printul harry # meghan markle mireasa

Ce avere au acum Meghan Markle si printul Harry

Chiar daca au parasit familia regala, Meghan Markle si printul Harry pot duce o viata de lux. Cei doi au strans o avere uriasa. Anul trecut, Prințul Charles a plătit 4,9 milioane de lire sterline fiilor săi din veniturile sale, din care se crede că mai puțin de jumătate s-a dus la Prințul Harry.

Ducii de Sussex au dezvăluit că banii primiți de la fiul Reginei Elisabetta acoperă 95% din cheltuielile lor. Ulterior, ei au spus:

“Restul de 5% din finanțarea pentru Oficiul Ducelui și Ducesei de Sussex. Acesta acoperă costurile asociate angajării membrilor biroului lor, se primește prin Grantul Suveran. Ori de câte ori este posibil și dacă nu sunt sfătuiți altfel din motive de securitate, călătoresc folosind transportatori comerciali, trenuri locale și vehicule eficiente cu combustibil”.

Meghan Markle si printul Harry s-au retras din familia regala si vor sa duca o viata normala si sa isi creasca singuri fiul. De asemenea, ei se vor angaja si vor avea joburi la fel ca toti oamenii. Meghan Markle și Prințul Harry aspiră la statutul de membrii ai Casei Regale Britanice și nu își doresc să mai cheltuie bani publici.

Ducii de Sussex, care în prezent au o avere cumulată estimată la 45 de milioane de dolari – conform money.com, au dat asigurări că nu au folosit niciodată fonduri publice pentru deplasări private. Totodată, ei susțin că nu au beneficiat niciodată de scutiri de taxe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare