Vedete internationale

#castigator eurovision 2017 #salvador sobral #Eurovision 2017

Castigatorul Eurovision 2017, probleme grave de sanatate

Salvador Sobral, castigatorul concursului Eurosvision 2017, a impresionat publicul cu vocea sa calda si a plecat acasa cu marele premiu.
 
Tanarul portughez ascunde insa o poveste de viata impresionanta. Acesta este grav bolnav si potrivit medicilor ar avea nevoie de un transplant de cord cat mai repede posibil. In caz contrar el mai are doar cateva luni de trait. Salvador nu a dorit insa sa faca publice problemele sale de sanatate, deoarece si-a dorit sa castige cu ajutorul vocii, si nu sa impresioneze prin cazul sau.
 
Din cauza problemelor de sanatate, participarea lui Salvador la Eurovision 2017 chiar a fost pusa la un moment dat sub semnul intrebarii.
 
"Este evident deja ca am niste probleme de sănătate şi nu pot fi plecat atât de mult. Şi chiar am crezut că nu voi putea pleca deloc şi apoi, cred că doctorii au fost şi ei entuziasmaţi de toată povestea şi au spus: Hai să încercăm să facem asta. Să încercăm să găsim o cale de mijloc. Dacă ai putea să mergi doar pentru o săptămână şi să meargă cineva cu tine. Şi acum sunt bine, sunt pregătit", a spus concurentul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului