Vedete internationale

#ochelari de soare vedete #vedete #ochelari de soare

Brandul preferat al vedetelor in materie de ochelari de soare

Atunci cand vine vorba de vedete, acestea cu siguranta vor alege ochelari de calitate si care sa ii puna in valoare, mai ales atunci cand imaginea este atat de importanta pentru fiecare. Printre preferintele starurilor se afla si brand-ul Carrera, care in prezent este extrem de cautat datorita calitatii lentilelor, diversitatii ramelor si istoriei pe care o are in spate.

Acest brand a aparut acum mult timp si a creat la inceput ochelari pentru activitati sportive, urmand ca ulterior sa se specializeze si sa se axeze pe ochelarii de soare.

Ramele celor de la Carrera sunt extrem de variate, fiind aproape imposibil sa nu gasesti ceva potrivit pentru forma fetei tale.

Spuneam mai sus de vedete care au ales sa poarte ochelarii ochelarii celor de la Carrera, asa ca vom da cateva exemple referitoare la acest aspect, pentru a vedea atat posibilitatea de a alege o forma potrivita in functie de stil, outfit si forma fetei.

Cu siguranta nu sunt persoane in cazul carora numele  nu le aminteste de cel putin un film in care actorul a facut senzatie. Well, el este unul dintre fanii Carrera, mai ales ca i se potrivesc de minune si ii ofera o eleganta aparte, in special cei stil aviator. Caracterizat de un stil de viata extrem de agitat si cunoscut, Brad Pitt ar putea fi unul din oameni care dau un exemplu clar ca ochelarii de soare sunt in voga, mai ales ca rar apare in media fara o pereche.

O alta vedeta care emana feminitate si care intotdeauna a surprins placut, este cantareata Alicia Keys, ale carei piese celebre le fredonam in drum spre munca sau in orice moment al zilei. Alicia apreciaza cu siguranta frumusetea si tot timpul a pus pret pe imaginea cu care a iesit in fata, de aceea, ea apeleaza la colectia Carrera pentru ochelarii de soare.

Justin Timberlake purtand ochelarii de la Carrera? Asta da o imagine de care nu ne vom plictisi din a o privi. Acest om va ramane in mintea tuturor pentru rolurile pe care le-a interpretat dar si pentru vocea pe care o are. El a ales sa aiba o viata in lumina reflectoarelor, ceea ce inseamna ca nu poate sa treaca cu vederea atunci cand vine vorba de aspect.

Cei ce se ocupa deja de moda si au spiritul acestei arte in sange pot foarte bine sa decida ceea ce li se pare ca este mai bun pentru propria persoana, sau mai ales pentru fani. Un exemplu bun in acest sens ar fi cantareata si designer-ul de moda Gwen Stefani, care poarta ochelarii de soare Carrera cu atat de multa incredere in propria persoana incat parca ar fi fost creati exclusiv pentru ea.

De asemenea, Nicole Sherzinger este un model al femeilor puternice din lumea vedetelor de Hollywood care prefera Carrera atunci cand vine vorba de stilul si calitatea ochelarilor de soare. Extrem de admirata de fani si sustinuta puternic, Nicole a devenit un model pentru multe femei. Cu adevarat ii sta foarte bine in stilul de gangsta pe care il ofera modelul de ochelari pe care i-a ales.

Intodeauna cand vine vorba de propriul aspect fizic, nimic nu este suficient de bun, sau cel putin ar trebui sa ne dorim sa aratam mereu senzational si sa fim in lumina reflectoarelor, iar ochelarii de soare Carrera sunt un accesoriu must-have pentru un look de invidiat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare