Vedete internationale

#premii oscar #showbiz #vedete extern # despartiri celebre #castigatori oscar

Blestemul Oscarului. 10 vedete care s-au despartit dupa castigarea premiului

Castigarea premiului Oscar este o realizare la care toti actorii viseaza. Ravnitul premiu, insa, pare a fi urmarit de un blestem. Iata 10 cupluri care s-au despartit dupa ce au castigat Oscarul.

1. George Clooney si Stacy Keibler

Anul trecut George Clooney a castigat un premiu Oscar pentru filmul “Argo”, la care a fost co-producator. La 5 luni dupa eveniment, Clooney s-a despartit de iubita sa de atunci, modelul Stacy Keibler, cu care avea o relatie de doi ani.

2. Kate Winslet si Sam Mendes

In 2009 Kate Winslet castiga Oscarul pentru cea mai buna actrita, cu rolul din filmul “The Reader”. In 2010, la o saptamana dupa decernarea prestigioaselor premii, cei doi si-au anuntat divortul. Kate Si Sam, amandoi detinatori ai premiului Oscar, erau casatoriti de 7 ani si aveau impreuna doi copii.

3. Jennifer Lopez si Ben Affleck

La gala premiilor Oscar din 2003, Jennifer Lopez si Ben Affleck au atras toate privirile. Zece luni mai tarziu, cu doar cateva zile inainte de nunta, cei doi au anuntat ca se vor desparti. Nici macar pretiosul inel de logodna de 1.2 milioane de dolari nu le-a putut salva nunta.

4. Leonardo DiCaprio si Gisele Bundchen

In cazul lui DiCaprio, blestemul Oscarului nu se leaga doar de faptul ca nu a castigat niciodata premiul, desi de multe ori parea favorit. In 2005, actorul a aparut la Gala premiilor Oscar insotit de iubita sa de atunci, modelul Gisele Bundchen. Noua luni mai tarziu cuplul s-a destramat, dupa 6 ani in care s-au despartit si impacat de mai multe ori.

5. Halle Berry si Eric Benet

Dependenta de sex a lui Eric nu a indepartat-o pe Halle, ci a fost chiar un motiv de apropiere intre cei doi. Actrita l-a sustinut tot timpul, iar la decernarea premiilor din 2003 pareau mai apropiati ca niciodata. Sapte luni mai tarziu blestemul Oscarului s-a abatut si asupra lor, Halle Berry anuntand divortul de sotul ei, cu care era casatorita de 3 ani.

CITESTE SI: Haios foc! Cum arata durul Mihai Petre cand era copil

6. Julia Roberts si Benjamin Bratt

In 2001 Julia Roberts a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita. S-a bucurat alaturi de iubitul ei, Benjamin Bratt, caruia nu i-a acordat prea multa importanta in discursul sau. Dupa doar 3 luni de la gala, in iunie, cei doi s-au despartit, lasand in urma 4 ani de relatie.

7. Sandra Bullock si Jesse James

In discursul de dupa castigarea premiului pentru cea mai buna actrita, in 2010, Sandra Bullock si-a declarat iubirea fata de iubitul ei, cu care era impreuna de 7 ani. Cateva zile mai tarziu actrita a aflat ca Jesse a inselat-o, iar dupa o luna relatia lor a luat sfarsit.

8. Jennifer Aniston si John Mayer

Relatia dintre frumoasa actrita si iubitul ei a mai durat doar doua saptamani dupa Gala Premiilor Oscar din 2009, pe care Jennifer a prezentat-o. Blestem sau coincidenta?

9. George Clooney si Sarah Larson

Cate nominalizari, atatea despartiri. Aceasta ar putea fi expresia care il defineste pe George Clooney. In 2008, nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor, George Clooney a aparut la brat cu frumoasa Sarah Larson, ea fiind prima iubita a lui Clooney care l-a insotit la Oscar. Relatia lor a mai durat doar 3 luni dupa eveniment.

10. Sean Penn si Robin Wright

In discursul de dupa castigarea premiului din 2009, Sean Penn nu a inclus-o si pe sotia lui, Robin. Acesta a fost primul semn care anunta despartirea lor definitiva, dupa ce de-a lungul casniciei s-au despartit si impacat in repetate randuri. La 6 luni dupa castigarea premiului, in august 2009, Sean a divortat de Robin, punand capat unei povesti de dragoste care a durat 20 de ani.

CITESTE SI: Vedeta INNEBUNITA dupa el insusi 

Blestemul sau destin? 5 supervedete moarte la 27 de ani

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare