Vedete internationale

#refugiati #blake lively #ryan reynolds #donatie

Blake Lively si Ryan Reynolds, donatie pentru refugiati: “Dublam pana la 1.000.000 de dolari”

 

Celebrii actori Blake Lively si Ryan Reynolds sar in ajutorul refugiatilor din Ucraina. Cuplul a precizat ca suma donata de oameni va fi egalata de acestia cu pana la 1 milion de dolari.

Angajamentul a venit la doar cateva zile dupa ce Ucraina a fost invadata, iar zeci de mii de civili au fost determinati sa fuga din tara. 

"In 48 de ore, nenumarati ucraineni au fost fortati sa isi paraseasca locuintele spre tarile vecine. Ei au nevoie de protectie", a scris Reynolds, impreuna cu un link catre Agentia Natiunilor Unite pentru Refugiati. "Cand donati, vom egala pana la 1.000.000 de dolari, creand un sprijin dublu".

Blake Lively a facut un anunt similar pe pagina ei de Instagram, scriind: "@vancityreynolds si cu mine dublam fiecare dolar donat la @usaforunhcr pana la 1.000.000 $. @usaforunhcr se afla pe teren pentru a-i ajuta pe cei peste 50.000 de ucraineni care au fost nevoiti sa isi paraseasca locuintele in mai putin de 48 de ore. @usaforunhcr ofera ajutor care salveaza vieti si, de asemenea, lucreaza cu tarile vecine pentru a asigura protectia acestor familii."

Vetetele de la Hollywood solidaritate pentru Ucraina

Numeroase vedete de la Hollywood, si nu numai, siau aratat solidaritatea pentru Ucraina. Acestea au postat mesaje de solidaritate si si-au indreptat fanii sa doneze. Printre acestea sunt vedete celebre precum: Angelina Jolie, Mark Ruffalo, Miley Ray Cyrus, Reese Witherspoon si Jared Leto. 

„La fel ca multi dintre voi, ma rog pentru oamenii din Ucraina. Obiectivul meu, impreuna cu colegii mei de la @refugees, este ca tot ceea ce este posibil sa se faca pentru a asigura protectia si drepturile fundamentale ale omului pentru cei stramutati, precum si pentru refugiatii din regiune. Am vazut deja rapoarte despre victime si oameni care au inceput sa fuga din casele lor pentru a cauta siguranta. Este prea devreme pentru a sti ce se va intampla, dar semnificatia acestui moment - pentru poporul ucrainean si pentru statul de drept international - nu poate fi supraestimata”, a scris Angelina Jolie pe Instagram. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare