Vedete internationale

#copil bindi irwin #sarcina bindi irwin #bindi irwin insarcinata #Bindi Irwin #steve irwin

Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin, insarcinata la 4 luni dupa ce a nascut

 

Bindi Irwin, fiica regretatului Steve Irwin este insarcinata cu cel de-al doilea copil la varsta de doar 22 de ani. Vestea ca Bindi este din nou insarcinata a venit la doar patru luni dupa ce a dat nastere micutei  Grace Warrior.

Vestea ca Bindi Irwin asteapta cel de-al doilea copil a aparut intr-o revista tabloida, internationala. Potrivit surselor revistei Woman’s Day se pare ca Bindi este extrem de feiricta dupa ce a aflat vestea ca este insarcinata din nou. Atat Bindi Irwin cat si Chandler Powell isi doresc o familie numeroasa, cu multi copii.

In urma cu ceva timp, Bindi anunta ca isi va intrerupe pentru o perioada activitatea de pe retelele sociale pentru a se concentra asupra sanatatii sale. Se pare insa ca tanara a luat aceasta decizie pentru “a-si asunde sarcina”.

Potrivit revistei Bindi ar fi convinsa ca, de data aceasta, va avea un baietel. In onoarea tatalui ei, baietelul va primi numele Steve. 

Bindi si Chandler doresc sa se mute in State

O alta sursa a revistei Woman’s Day pretinde ca cei doi vor sa se stabileasca in Statele Unite ale Americii. Cuplul isi doreste o “viata pasnica”, prin urmare se gandesc sa se mute in Oregon, loc din care provine mama lui Bindi, Terri.

„Are avantajul suplimentar de a fi un zbor de la o coasta la alta pentru parintii lui Chandler, care merita sa o cunoasca pe Grace. Chandler vrea ca fiica sa sa aiba dubla cetatenie, iar locuirea in America ar ajuta acest lucru de-a lungul timpului”, ar fi declarat surse apropiate cuplului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului