Vedete internationale

#planuri Beyonce #oscar Beyonce #proiect Beyonce #beyonce # vedete internationale

Beyonce, hotarta sa castige un Oscar! Are un plan bine pus la punct

Toata lumea viseaza la un Oscar, insa Beyonce pare hotarata sa-l castige. In plus are un plan bine pus la cale, care ii poate implini visul de a pune mana pe un premiu al Academiei Americane de Film.

Beyonce va scrie un scenariu pentru un film biografic, ce va avea ca subiect povestea de viata a lui Saartjie Baartman (cumoscuta si ca Hottentot Venus), o femeie din Africa de Sud care a fost exploatata din cauza aspectului sau fizic. Aceasta a fost tratata ca un exponat in spectacolele de tip freak-show in secolul al XVIII-lea, din cauza marimii feselor sale, femeia suferind de o afectiune numita steatopygia. Saartjie Baartman a fost vanduta apoi ca sclava si expusa in fata multimilor impotriva vointei sale in nenumarate ocazii, potrivit libertatea.ro.

Din pacate insa, povestea lui Saartjie Baartman are un final trist. Aceasta nu reuseste sa se apere, pierzand toate procesele intentate si moare la o varsta de doar 26 de ani.

Potrivit ultimelor speculatii, cea care va juca rolul lui Saartjie Baartman este chiar Beyonce, avand astfel toate sansele sa isi implineasca visul.

Sursa foto: boomsbeat.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului