Vedete internationale

#Meghan Markle #nunta regala #printul harry

Avertisment pentru printul Harry: "Faci cea mai mare greseala!" Cine o uraste atat de mult pe Meghan Markle

Nu toata lumea asteapta cu nerabdare castaoria dintre Meghan Markle si mezinul printesei Diana, Harry. Printre cei mai mari contestatari ai cuplului regal se numara chiar rude ale viitoarei ducese. Fratele acesteia a facut niste declaratii suprinzatoare si l-a avertizat pe Harry ca face cea mai mare greseala a vietii sale. 

Thomas este fratele mai mare al viitoarei ducese, insa nu pare sa o aiba la suflet prea tare. El considera si il avertizeaza pe viitorul sau cumnat ca Meghan e “ofilită, superficială şi îngâmfată” şi că îşi va bate joc de prinţ şi de tradiţia familiei regale.
 
“Meghan Markle nu este în mod clar femeia potrivită pentru tine. Mă mir că nu o vezi pe adevărata Meghan pe care întreaga lume o vede acum”, i-a scris Thomas Markle Jr lui Harry. El l-a mai avertizat ca face o greseala si ca nu este prea tarziu sa se razgandeasca.  
 
Thomas si Meghan s-au vazut ultima dat in urma cu 7 ani, la inmormantarea bunicii lor. El o acuza pe actrita ca si-a bagat tatal in datorii uriase pentru a-si cladi o cariera de succes la Hollywood si ca apoi a uitat complet de familie.
 
“Ce fel de persoană poate fi cineva care îşi foloseşte tatăl până îl aduce în sapă de lemn apoi îl lasă uitat şi sărac lipit, înglodat în datorii, în Mexic. Şi, când vine timpul să-l răsplătească, nu-l mai cunoaşte. Se pare că puţina faimă de la Hollywood i s-a urcat la cap”, mai scrie Thomas în scrisoare.
 
Meghan Markle si Printul Harry urmeaza sa se casatoreasca pe 19 mai la Capela St George.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului