Vedete internationale

#mostenire avere #avere regina elisabeta #mostenitori

Averea colosala a Reginei Elisabeta. Cati bani lasa in urma mostenitorilor

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viata joi, 8 septembrie, la varsta de 96 de ani, dupa o domnie de sapte decenii.

In cei 70 de ani de domnie, regretatul monarh al Marii Britanii a adunat o avere mare, care va ramane ca mostenire urmasilor acesteia. O parte din aceasta avere a fost mostenita de la tata sau, Regele George al VI-lea.

De-a lungul vietii, Regina Elisabeta s-a bucurat de tot confortul necesar si de un stil de viata descris din povesti. Toate acestea vor fi lasate insa mostenire urmasilor acesteia, in special printului Charles, de acum deja regele Charles al III-lea.

Regina Elisabeta a II-a lasa in urma o avere colosala

Potrivit revistei Forbes, regina Elisabeta a II-a a fost una dintre cel emai bogate demei din lume. Acerea estimta a acesteia se ridica la 25 de miliarde de dolari.

Potrivit Forbes, din cele 25 de miliarde de dolari, regina Elisabeta ar fi mostenit 150 de milioane din partea mamei sale, Regina Mama Elisabeta (Elisabeth Bowes-Lyon).

De asemenea, Palatul Sandringham a caruie valoare este estimata la 175 de milioane de dolari, i-a fost lasat mostenire de catre tatal ei, rege George al VI-lea.

Suverana a aut insa si alte surse de venit. Aceasta a detinut mai multe proprietati, printre care celebrul Palatul Buckingham, Castelul Balmoral din Scotia (locul in care regina si-a gasit sfarsitul), precum si domeniul Sandringham Estate.

De asemenea, regina Elisabeta avea ca surse de venit doua fonduri separate. Unul dintre acestea fiind din afaceri imobiliare de la Crown Estate, care se ridica la 18 miliarde de dolari si din fondul imobiliar Ducatul din Lancaster care dateaza din 1265 si care se ridica la 27 de milioane de dolari. 

Monarhul a adunat de-a lungul timpului o colectie impresionanta de bijuterii si opera de arta a caror valoare este inestimabila.

Ce avere are fiul acesteia printul Charles

Printul Charles, deja regele Charles al III-lea, detine o avere mai mica. Acesta obtine venituri in valoare de 450 de milioane de dolari din active comerciale anuale ale unui trust imobiliar din Ducatul de Cornwall pe care il administreaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului