Vedete internationale

#vedete atentate #atentate paris #vedete extern #showbiz #justin bieber #madonna

ATENTATE PARIS Vedetele, in lacrimi in timpul concertelor

Madonna si Justin Bieber au fost profund afectati de atacurile din capitala franceza, neputand sa-si ascunda emotiile in timpul concertelor!


In weekend, Madonna a decis pe ultima suta de metri sa urce pe scena din Stockholm. “A fost foarte greu pentru mine sa tin show-ul pana in acest punct”.
Vizibil afectata, Madonna a explicat publicului motivul pentru care a tinut totusi sa cante: “De ce i-as lasa sa ma opreasca – sa ne opreasca – de la a ne bucura de libertate?”.
Discursul a fost urmat de un moment de reculegere si de rugaciune care a facut-o pe cantareata sa lacrimeze, ulterior, aceasta realizand o interpretare speciala a piesei “Like a Prayer”.



Si Justin Bieber a fost coplesit de emotii in timpul unui concert in care isi lasan noul album. Justin a inceput concertul printr-un mesaj de credinta, acesta sfatuindu-si fanii sa aiba incredere in Dumnezeu in vremurile negre in care se afla omenirea. Spre finalul concertului, in timp ce interpreta piesa “I'll show you”, artistul a inceput sa planga, fiind extrem de impresionat de sprijinul venit din partea multimii.

Si pentru membrii formatiei U2, care aveau programat un concert sambata in Paris, ” acest macel este profund tulburator si nu mi-l pot scoate din minte”.




Membrii formatiei au fost filmati depunand buchete cu flori la un memorial din apropierea teatrului Bataclan.

Ieri, solistul formatiei a oferit un interviu unui post de radio irlandez in care marturisea: “Aceasta este prima lovitura directa asupra muzicii din acest «Razboi al Terorii» sau cum se numeste… Daca te gandesti putin, majoritatea victimelor de aseara erau fani ai muzicii. Suntem alaturi de fanii Eagles of Death Metal. Acestia sunt oamenii nostri. Puteam fi noi… Puteai fi tu la un spectacol… Este o situatie in care ne-am fi putut regasi toti….”

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului