Vedete internationale

#infectie coronavirus #coronavirus #carantina #antonio banderas

Antonio Banderas, aniversare in carantina! Anuntul trist facut de actor

Indragitul actor Antonio Banderas si-a aniversat ziua de nastere anuntandu-si fanii ca are coronavirus. Aniversarea de 60 de ani a actorului a culminat cu un diagnostic pe care nimeni nu si-l doreste: infectie cu CoVid-19.

 

Anuntul a fost facut chiar de actor, pe contrul personal de Instagram. Acesta a scris ca a fost nevoit sa-si petreaca ziua de nastere in carantina dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, dar si ca are simptome usoare ale bolii.

“Fac un anunt public ca azi, 10 august, sunt obligat sa-mi serbez cea de-a 60-a aniversare in carantina, deoarece am fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

As dori sa adaug ca ma simt relativ bine, doar un pic mai obosit decat de obicei si increzator ca ma voi recupera cat de curand in urma indicatiilor medicale care sper sa imi permita sa depasesc procesul infectios de care sufar si care afecteaza atat de multi oameni de pe planeta.

Voi profita de aceasta izolare pentru a citi, a scrie, a ma odihni si a continua sa-mi fac planuri pentru a incepe sa dau sens celor 60 de ani la care am ajuns incarcat de dorinta si entuziasm.”, a scris Antonio Banderas, in dreptul unei fotografii cu el de pe vremea in care avea doar un an.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un saludo a todos. Quiero hacer público que hoy, 10 de Agosto, me veo obligado a celebrar mi 60 cumpleaños siguiendo cuarentena al haber dado positivo de la enfermedad COVID-19, causada por el coronavirus. Me gustaría añadir que me encuentro relativamente bien, solo un poco más cansado de lo habitual y confiado en recuperarme lo antes posible siguiendo las indicaciones médicas que espero me permitan superar el proceso infeccioso que sufro y que a tantas personas está afectando alrededor del planeta. Aprovecharé este aislamiento para leer, escribir, descansar y seguir haciendo planes para comenzar a darle significado a mis recién estrenados 60 años a los cuales llego cargado de ganas y de ilusión. Un fuerte abrazo a todos. Antonio Banderas.

O postare distribuită de Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) pe

Antonio Banderas este renumit pentru rolurile sale din filmele lui Pedro Almodovar, dar si din pelicule hollywodiene precum "Masca lui Zorro" si "Desperado".

Sursa foto: instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare