Vedete internationale

#Angelina Jolie silueta #Angelina Jolie slabit #vedete extern #showbiz #angelina jolie

Angelina Jolie, de nerecunoscut. A ajuns piele si os!

In weekend, la premiera filmului “Kung Fu Panda” 3 din Los Angeles, Angelina Jolie a fost o prezenta asteptata pe covorul rosu. In loc sa fie incantati de aparitia actritei, fanii s-au declarat mai degraba ingrijorati.

Actrita a fost insotita la eveniment de sotul sau, Brad Pitt, si de copiii sai. Brangelia si patru dintre copiii cuplului, Pax, Zahara, Shiloh si Knox, si-au imprumutat vocile pentru “Kung Fu Panda”.

“Sunt foarte timizi. Ei nu isi doresc sa fie actori, dar nu am vrut sa rateze ocazia. Au venit si s-au distrat”, a spus Angelina Jolie intr-un interviu pentru Entertainment Tonight.

Nu copiii au fost insa in atentia tuturor, ci mama lor. Rochia neagra neagra, simpla pentru care a optat i-a lasat la vedere trupul firav si picioarele extrem de la slabe, motiv pentru fani sa se intrebe daca nu cumva actrita este grav bolnava.

Este drept ca 2015 a fost un an greu pentru Angelina Jolie: actrita suferind o operatie de indepartare a ovarelor, dupa ce si-a facut o dubla mastectomie. De asemenea, tot in 2015 Jolie s-a suprasolicitat, regizand pelicula “By the Sea”, unde joaca alaturi de sotul sau, Brad Pitt, pelicula fiind considerata un esec de box-office.

Cu toate acestea, din ce in ce mai multa lume e convinsa ca Angelina Jolie e foarte bolnava si poate chiar ii e pusa viata in pericol.

In august 2015, revista de scandal National Enquirer anunta mare, pe prima pagina, ca Angelina Jolie ar fi pe moarte, iar Brad Pitt le-ar fi spus deja copiilor sai ca mama lor e grav bolnava. Tot atunci se vehicula ca actrita cantarea 44 de kilograme.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului