Vedete internationale

#actor alec baldwin #accident alec baldwin #alec baldwin a impuscat mortal o femeie #alec baldwin #acuzatii alec baldwin

Alec Baldwin a scapat de proces. Nu este acuzat de crima in urma accidentului de pe platourile de filmari

In urma cu aproape un an, pe 22 octombrie, un accident socant s-a petrecut pe platourile de filare al wwesternului “Rust”. Renumitul actor, Alec Baldwin exersa o scena in care urma sa foloseasca un revolver. Din pacate, revolverul era incarcat cu glonte reale, nu cu gloante oarbe, cum ar fi trebuit

 

In momentul in care exersa scoatelere revolverului din toc, Alec Baldwin a impuscat-o mortal pe Halyna Hutchins, directoarea de imagine a peliculei “Rust” si l-a ranit pe Joel Souza, regizorul filmului.

Acesta a indreptat arma spre camera de filmat, dupa cum era scenariul, in momentul in care glontul a lovit-o pe directoarea de imagine.

La aproape un an de la tragicul accident, Alec Baldwin a scapat de procesul de crima care-l viza. Actorul a anuntat ca a ajuns la un acord cu familia decedatei, printr-o postare facuta pe Instagram.

"Sunt recunoscator tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestui caz tragic si dureros".

Acordul pune capat procesului civil intentat de familia Halynei Hutchins impotriva lui Alec Baldwin.

"Nu vreau sa lansez alte incriminari sau sa arat vinovati (ori pe producatori ori pe Alec Baldwin). Suntem cu totii convinsi ca moartea Halynei a fost rezultatul unui accident teribil”, a declarat Matthew Hutchins, sotul directoarei de imagine, Matthew Hutchins, potrivit news.ro.

Filmarile westernului vor fi reluate in ianuarie 2023, "cu toti protagonistii principali", si cu sotul directoarei de imagine ucise in postura de producator executiv, scrie sursa citata.

Teribilul accident a facut ca in toate studiourile din Hollywood sa se ia masuri speciale in cazul realizarii filmelor in care se folosesc arme.

FOTO: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare