Vedete internationale

#deces David Bowie #reactii vedete #david bowie

Adio, David Bowie! Vedetele, impietrite de durere!

 Vestea decesului lui David Bowie a facut inconjurul lumii. Actori si muzicieni de pe intreaga planeta si-au exprimat tristetea si au postat pe retelele de socializare mesaje de condoleante.

Madonna, Cher, si Kaney West se numara printre cei care si-au exprimat public tristetea! Iata ce mesaje au postat celebritatile:

Madonna: “Talentat. Unic. Geniu. Deschizator de drumuri. Omul care a cazut pe Pamant. Spiritul tau va trai intotdeauna”.”

Cher: “Sunt devastata. O legenda s-a stins”.

Kaney West: “David Bowie a fost una dintre persoanele care m-au inspirat cel mai mult. Atat de neinfricat, de creativ. Ne-a oferit magie de-a lungul vietii lui. Ma rog pentru prietenii si familia lui”.

Gene Simmons: “David Bowie, vom simti cu adevarat lipsa ta. Piesa 'Changes' si povestea lui Ziggy au avut o influenta mare asupra mea”.

Courtney Love Cobain: “Ramas bun, mare Tom... Nu am cuvinte. Odihneste-te in pace, David. Un alt erou de care ne vom aminti”.

Elijah Wood: “Niciodata nu mi-am imaginat o lume fara el. A urcat catre cosmos, de unde venise. Ramas bun, David Bowie”.

Mark Ruffalo: “Odihneste-te in pace, tata al nostru, tuturor celor ciudati. O zi foarte foarte trista. Iubitul si legendarul David Bowie a murit la 69 de ani”.

Pharell Williams: “David Bowie a fost un adevarat inovator, un adevarat creator. Odihneasca-se in pace”.

Sursa foto: Hepta


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului