Vedete internationale

#stare de sanatate Michael Schumacher #stare Michael Schumacher #michael schumacher #coma Michael Schumacher #Michael Schumacher coma

Adevarul despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher! Ce a spus un avocat

Michael Schumacher, fostul mare campion de Formula 1, a suferit in urma cu aproximativ 10 ani un accident la schi, in urma caruia a intrat in coma, iar de atunci se stie ca el este in viata, fara ca familia sa ofere prea multe detalii despre starea lui de sanatate.

 

Chiar daca multe voci afirma ca Michael Schumacher se afla in continuare in coma, fiind ingrijit acasa de unii dintre cei mai buni medici din lume, cei apropiati fostului pilot au afirmat de cateva ori ca acesta si-a revenit. Cu toate acestea, nicio poza cu sportivul nu a mai fost facuta publica in ultimii 10 ani, semn ca vestile nu sunt tocmai bune.

Parca special pentru a le da apa la moara carcotasilor, avocatul indian Arvind Datar a devzaluit intr-o sala de judecata din India ca Michael Schumacher se afla in coma!

„Michael Schumacher este inca in coma, nu stim ce se va intampla, daca un anumit tratament cu celule stem il va insanatosi. Este inca in viata. O stare critica a unui om cu o situatie financiara normala nu este una critica si pentru Michael Schumacher”, a spus avocatul.

Declaratiile acestuia vin in contextul in care Curtea Suprema din India studiaza „dorinta de a trai”, adica daca pacientii ar putea sa decida singuri daca accepta sau refuza un tratament care i-ar putea tine in viata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului