Vedete internationale

#vedete extern #showbiz #interviu El Chapo #Kate del Castillo #El Chapo #sean penn

Actrita care a facut posibila intalnirea dintre Sean Penn si El Chapo

Noi detalii ies la iveala privind intalnirea secreta dintre Sean Penn si mexicanul El Chapo. Interviul despre viata celui mai mare traficant de droguri din lume, publicat in revista Rolling Stones, nu ar fi fost posibil fara cea mai mai cunoscuta actrita mexicana de telenovele, Kate del Castillo.

Relatia de prietenie dintre El Chapo si Kate del Castillo a inceput in 2012, atunci cand actrita a scris pe Twitter ca mai degraba are incredere il El Chapo decat in Guvernul mexican, care este corupt in totalitate, conform dailymail.co.uk.



“Mr. Chapo, nu ar fi mai bine sa incepi sa faci trafic cu dragoste? Cu tratamente pentru boli, cu mancare pentru copiii flamanzi, cu alcool in caminele pentru batrani, pentru ca acestia sa nu mai isi petreaca toata ziua intrebandu-se cum au ajuns acolo. Cum ar fi sa faci trafic cu politicieni corupti in locul femeilor si al copiilor care ajung ulterior sclavi? De ce nu arzi toate bordelurile in care femeile valoreaza mai putin decat un pachet de tigari. Fara oferta nu exista nici cerere. Haide, Don. Vei fii astfel eroul eroilor. Tu stii cum sa faci asta. Viata este o afecere si singurul lucru care se schimba este marfa. Nu esti de acord”, a scris actrita atunci pe Twitter.

El Chapo a gasit de cuviinta sa-i trimita actritei flori, iar ulterior cei doi au devenit apropiati.

In timpul unei vizite in Mexic, Kate del Castillo, in varsta de 43 de ani, l-a cunoscut pe Sean Penn si au pus la punct detaliile unui film despre viata lui El Chapo, in conditiile in care seful cartelului de droguri si-a exprimat intentia ecranizarii vietii sale.

Dupa ce a evadat dintr-o inchisoare de maxima siguranta din Statele Unite in urma cu sase luni, mexicanul El Chapo a devenit cel mai cautat om din lume. El a fost arestat si capturat in noaptea dintre 7 spre 8 ianuarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare