Vedete internationale

#bill murray #showbiz #vedete extern # Gérard Depardieu #Stephen Collins #vedete monstri

Actori cu roluri de ingeri, monstri in realitate. Dezvaluiri socante!

Joaca roluri pozitive, de oameni buni si responsabili, insa, in realitate, sunt niste monstri care abuzeaza copii sau isi molesteaza sotiile. Iata cativa artisti care demonstraza clar ca "viata bate filmul".

Stephen Collins


Sursa foto: latimes.com

Pe actorul din serialul "Al saptelea cer" ti-l amintesti cu siguranta. Juca rolul unui tata bonom, pastor la o biserica, un parinte bland asa cum si-ar dori orice copil. Site-ul de stiri mondene TMZ.com a publicat o convorbire inregistrata dintre Stephen Collins, alias Eric Camden din film, si sotia sa, Faye Grant, careia acesta ii marturiseste ca, in urma cu mai multi ani, a molestat sexual mai multe fetite. Ba chiar a avut o relatie de trei ani cu o copila care era ruda cu prima sa sotie.

Dupa ce a aflat ororile pe care le facea sotul sau, Faye i-a propus acestuia sa mearga impreuna la psiholog. Femeia a inregistrat, fara stirea actorului, toate sedintele de terapie, unde acesta oferea tot felul de detalii abominabile despre ce le facea minorelor. Politia din New York il ancheteaza acum pe actor.

CITESTE SI:

Tanara care a dat imobiliarele pe dulciuri si a cucerit Casa Regala
Atentie, fetelor! El este noul "Burlac"
Alerta! O prezentatoare TV celebra a disparut fara urma!

 

Gérard Depardieu

 

 

Sursa foto: pagesix.com

Actorul Gérard Depardieu, care a interpretat numeroase personaje pozitive precum Jean Valjean, Cristofor Columb, Cyrano de Bergerac sau Obelix, si-a publicat biografia, iar detaliile despre viata sa sunt de-a dreptul socante. El marturiseste ca, in tinerete, s-a prostituat, a jefuit morminte si a facut inchisoare.

"Stiu de cand eram foarte tanar ca le plac homosexualilor", a spus Depardieu, care a adaugat ca, atunci cand barbatii il abordau si-i cereau sa intretina relatii sexuale cu ei, le cerea bani. Actorul francez a recunoscut ca, in tinerete, a ajutat de cateva ori la dezgroparea unor morti pentru a-i jefui, luandu-le bijuteriile si pantofii din picioarele cadavrelor abia ingropate.

La 16 ani, actorul a executat trei saptamani de inchisoare pentru ca a furat o masina. "La 20 de ani, talharul din mine era viu si activ. Pe unii ii jecmaneam. Uneori il mai bateam pe cate unul si plecam cu toti banii lui", a scris Depardieu.

Bill Murray


Sursa foto: recenzor.hu

Bill Murray te-a facut sa razi cu lacrimi in comedii precum Lost in Translation / Rataciti printre cuvinte sau Moonrise Kingdom / Aventuri sub clar de luna, insa pe ultima sa sotie, Jennifer Butler, a facut-o sa planga cu lacrimi amare dupa ce a batut-o in nenumarate randuri si a amenintat-o cu moartea. Jennifer a intentat divort, dupa 10 ani de casnicie, printre motivele citate fiind faptul ca actorul american este "dependent de droguri si sex".

Sursa foto: feeds.nydailynews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare