Vedete internationale

#deces Yvonne Craig #Yvonne Craig # Batgirl #vedete extern #batman #showbiz

A murit prima “Batgirl”

Yvonne Craig, actrita cunoscuta pentru interpretarea personajului Batgirl din serialul de televiziune al anilor '60 „Batman“, a murit la varsta de 78 de ani.


Actrita a decedat luni, 17 august, in locuinta ei din California, cauza decesului fiind cancerul la san si ficat, potrivit unei declaratii a familiei, in care se precizeaza ca Craig a dorit sa tina acest aspect departe de ochii publici.

„Si-a dorit sa-si concentreze toata energia pentru a castiga aceasta lupta. Ea a fost neclintita in aceasta decizie si si-a dorit sa-si spuna povestea cand s-ar fi vindecat si s-ar fi simtit mai bine“, se arata intr-un comunicat al familiei, citat de „The New York Times“.

„Ea si-a trait viata cu bucurie si hohote de ras si nu ar fi schimbat nimic. Ei bine, poate un singur lucru si anume sa nu fi avut cancer“, au mai declarat membrii familiei, dezvaluind ca Craig a facut sedinte de chimioterapie in ultimii doi ani, motiv pentru care atat sistemul imunitar, cat si corpul sau au cedat. „Aceste lucruri insa nu i-au umbrit simtul umorului sau spiritul, ea intentiona sa lupte si sa castige aceasta batalie. in final, mintea sa a continuat sa-si doreasca aceasta lupta, dar corpul ei a abandonat.“

Yvonne Craig, a jucat in mai multe seriale de televiziune, printre care „The Many Loves of Dobie Gillis“, „The Six Million Dollar Man“, „Land of the Giants“, „Mod Squad“, „Voyage to the Bottom of the Sea“, „Love, American Style“, „Emergency!“ si „The Courtship of Eddie’s Father“. De asemenea, Craig a jucat-o pe Martha, fata verde care dorea sa-l omoare pe Captain Kirk, in al treilea sezon al seriei „Star Trek“, si a aparut, alaturi de Elvis Presley, in „It Happened at the World's Fair“ si in „Kissin' Cousins“.
 

Sursa foto: Hepta


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare