Vedete internationale

#Lisa Marie Presley deces #deces Lisa Marie Presley #Lisa Marie Presley atac de cord #a murit Lisa Marie Presley

A murit Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley

A murit fiica lui Elvis Presley. Cantareata Lisa Marie Presley a fost singura fiica a lui Elvis Presley, dar si fosta sotie a lui Michael Jackson. Vestea trista a fost confirmata de mama acesteia, Priscilla Presley.

 

Lisa Marie Presley a decedat joi, la varsta de 54 de ani, din cauza unui stop cardiac. Aceasta a fost transportata de urgenta la spital, insa, in ciuda eforturilor medicilor, cantareata s-a stins din viata.

“Cu inima grea trebuie sa va impartasesc vestea devastatoare ca frumoasa mea fiica Lisa Marie ne-a parasit. A fost cea mai pasionata, puternica si iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodata.

Va cerem intimitate in timp ce incercam sa facem fata acestei pierderi profunde. Va multumim pentru dragoste si rugaciuni. In acest moment nu vom face alte comentarii”, este mesajul transmis de Priscilla Presley, printr-un comunicat oferit de un reprezentant.

Lisa Marie Presley a avut patru soti: Danny Keough, cantaretul Michael Jackson, actorul Nicolas Cage si cantaretul Michael Lockwood. Din ultima casatorie au rezultat doi copii: gemenele Finley Aaron Love Lockwood, Harper Vivienne Ann Lockwood, in varsta de 14 ani. Cantareata mai avea doi copii din prima casatorie: pe Riley Keough, in varsta de 33 de ani, si pe regretatul Benjamin Keough. Benjamin Keough a decedat in 2020, la varsta de doar 27 de ani, cand a decis sa-si puna capat zilelor.

 FOTO: instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare