Vedete internationale

#ashton kutcher #megan fox #seal #vedete extern #vedete defecte fizice #vedete respingatoare #Karolina Kurkova

5 vedete cu defecte fizice. Cat de respingatoare ti se par?

Vedetele nu sunt perfecte, iar frumusetea lor nu este fara cusur, in ciuda aparitiilor fermecatoare din reviste sau de la evenimentele de pe covorul rosu. O demonstreaza defectele fizice din nastere sau dobandite in urma unor accidente ori boli, care le indeparteaza de etalonul frumusetii perfecte. Unele celebritati s-au ales cu un deget in plus, altele nu au buric ori sunt brazdate pe corp de cicatrice catalogate de unii drept respingatoare, iar de altii, un atu pentru o frumusete speciala!

1. Megan Fox - degete hipocratice

Un corp sexy, un chip ravasitor de frumos, dar niste degete urate si diforme - o privire mai atenta la mainile actritei Megan Fox scoate la iveala un defect inestetic - degete scurte, cu unghii inguste, dar late. Vedeta sufera de o malformatie genetica, numita "clubbed thumbs" sau hipocratism, o afectiune care i-a creat ceva probleme de-a lungul carierei. In 2010, cand a fost cooptata sa fie imaginea unei reclame pentru o companie de telefonie mobila difuzata la Super Bowl, vedeta a fost dublata de un alt model, pentru a i se masca defectul.

Citeste si: Starea de sanatate a lui Michael Schumacher se complica


2. Karolina Kurkova - lipsa buricului

Desi nu are buric, Karolina Kurkova si-a ales o cariera in care frumusetea si formele perfecte sunt esentiale - modellingul. In ciuda defectului dobandit in urma unei interventii chirugicale suferite in copilarie, modelul este o prezenta constanta in prezentarile de lenjerie intima ale celebrei case de moda "Victoria's secret", semn ca frumusetea si esteticul nu stau neaparat in... buric sau absenta lui.

Citeste si: Barbati de succes fara noroc in dragoste


3. Seal - cicatrice faciale

Cauzele cicatricelor care brazdeaza chipul celebrului cantaret Seal au fost indelung dezbatute in presa, una dintre cele mai socante teorii fiind aceea ca vedeta s-a ales cu aceste defecte in urma unui ritual tribal de sacrificare. In realitate insa, cicatricele inestetice de pe chipul artistului sunt simptome ale unei afectiuni autoimune, numite lupus eritematos discoid, cu care vedeta a fost diagnosticata in adolescenta.




4. Ashton Kutcher - degete "de rata" la picior

Si actorul Ashton Kutcher are un defect fizic cu care nu se jeneaza deloc, dupa propriile marturisiri. Acesta sufera de o malformatie numita sindactilie, caracterizata prin lipirea a doua sau mai multor degete prin sudarea partilor moi dintre ele. Defectul actorului este localizat la picior si este mostenit din nastere.


5. Gemma Arterton - 12 degete la maini

Gemma Arterton, una dintre actritele care au interpretat rolul lui "Bond Girl" intr-unul dintre filmele celebrei serii "James Bond", are unul dintre cele mai ciudate anomalii fizice congenitale, nascandu-se cu cate un deget in plus la fiecare mana, atasate degetelor mici. Malformatia poarta numele de polidactilism. Vedeta a scapat de degetele in plus< prin interventie chirurgicala, in locul lor ramanand doar niste cicatrice departe de a fi la fel de inestetice.



Sursa foto: Whitegadget.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare