Vedete internationale

#showbiz #vedete scoala #vedete extern # actoriscoala # actori fara liceu

5 actori celebri care nu au terminat liceul

Sunt celebri, iar faima le-a adus milioane de dolari. Exceleaza intr-o profesie grea, insa pentru care au mai degraba talent decat pregatire. Iata cinci vedete care nici macar nu au terminat liceul: 

Ryan Gosling. A urmat liceul din Ontario, dar la vârsta de 17 ani actoria a devenit o prioritate pentru el. Astfel, Ryan Gosling s-a mutat în Statele Unite ale Americii şi a început să lucreze la proiectul "The Mickey Mouse Club", alături de alte vedete, precum Britney Spears şi Justin Timberlake.

Cameron Diaz. A decis să renunţe la liceu după ce a obţinut un contract cu Elite Modeling Management. Astfel, actriţa a renunţat la liceu la vârsta de 16 ani. După cariera de model, aceasta a devenit celebră în lumea cinematografică.

Catherine Zeta-Jones. Deşi a renunţat la liceu, actrita a urmat un curs de trei ani în domeniul teatrului muzical la The Arts Educational Schools, în West London. Aceasta a jucat de la o vârstă fragedă, însă marele succes pe marele ecran l-a înregistrat în 1990.

Tom Cruise. După ce şi-a petrecut copilăria în Canada, vedeta a descoperit actoria la vârsta de 14 ani şi a decis că aceasta este adevărata sa menire.

John Travolta. A renunţat la liceu la vârsta de 16 ani şi s-a concentrat pe actorie, devenind cunoscut datorită rolurilor din "Grease" şi "Febra de sâmbăta seara/ Saturday Night Fever".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare