Vedete internationale

#vedete intern #Lidia Buble #rita muresan #val kilmer #vedete extern #showbiz

4 vedete cu apucaturi religioase ciudate

Ai zice ca vedetele n-au nicio treaba cu religia si, cand-colo, au facut mai mult loc divinitatii in viata lor decat oricare alte persoane. Iata pe cine a influentat, pozitiv sau negativ, apartenenta religioasa.

Lidia Buble



Lidia Buble, solista care a facut furori cu melodia "Noi simtim la fel", isi traieste cu intensitate viata religioasa. A fost crescuta intr-o famile de penticostali, are 10 frati, iar tatal sau este preot la un lacas de cult penticostal din Deva. Tanara de 21 de ani spune ca a avut o copilarie frumoasa, desi a fost nevoita sa munceasca de mica. Chiar daca s-a lansat in lumea muzicii si a cunoscut deja succesul, Lidia a ramas in continuare foarte credincioasa. Si foarte cuminte, scriu jurnalistii de la libertatea.ro. Cantareata a decis sa ramana virgina pana la casatorie. "Asa e normal, sa facem copii in cadrul unei casnicii", crede ea. Cat despre cel ales, tot in grija divinitatii este: "Doar Dumnezeu stie cine imi va deveni sot candva. Imi doresc sa-mi dea un barbat exact asa cum crede El ca e mai potrivit pentru mine".

CITESTE SI:
Povestile uimitoare ale romanilor care au succes la Hollywood
Mihai Traistariu se insoara. Uite cum arata iubita lui
Fiica lui Whitney Houston, moarte la indigo cu mama ei?

 

Rita Muresan


Sursa foto: stirile.rol.ro

Rita Muresan sustine ca terapia cu ingeri a ajutat-o sa vada lumea cu alti ochi si considera ca are chiar o misiune importanta, aceea de a "propovadui" acest tip de raportare la divinitate si celorlalti oameni. S-a pregatit intens pentru asta, ba chiar a facut calatorii initiatice in Brazilia si Peru. "Arhanghelii canalizeaza energia pozitiva de la Dumnezeu catre oameni, si lucreaza cu ei cand si unde pot. Si-ajungem la ingeri! Ingerii lucreaza zi de zi cu oamenii", le spune Rita cursantilor sai.

Val Kilmer

Sursa foto: noticias.gospelmais.com.b

Insa cutumele religioase nu le aduc numai beneficii vedetelor. Val Kilmer a fost spitalizat saptamana trecuta din cauza unei tumori la gat, insa familia sa este ingrijorata ca acesta ignora problemele de sanatate din cauza credintei sale religioase. Actorul este adeptul sectei Christian Science, ai carei membri resping de obicei tratamentele medicale, considerand ca bolile sunt, de fapt, niste iluzii ce pot fi corectate prin rugaciune, scrie contactmusic.com.

Prince

Sursa foto: lhpublicity.ie

Cantaretul Prince a fost mai intai Adventist de Ziua a Saptea, insa in 2001 a devenit adept al cultului Martorii lui Iehova. Potrivit eva.ro, se zvoneste ca artistul are nevoie de o operatie pentru inlocuirea ambelor solduri, insa normele religioase ii interzic transfuzia de sange, ceea ce face imposibila interventia.

Sursa foto: gottopray.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare