Vedete internationale

#vedete casatorie #cupluri celebre #relatii #dragoste

3 cupluri celebre carora nimeni nu le dadea vreo sansa

La Hollywood si, in general, in lumea showbizului cuplurile se fac si se desfac cu "viteza luminii". Exista si exceptii, insa destul de rare. Printre cuplurile care au rezistat in timp se numara si unele carora nimeni - nici fanii, nici criticii, nici apropiatii - nu le dadeau mai mult decat de cateva luni sau ani de iubire. Si iata-i ca totusi rezista. Care e secretul lor?

1. Gwen Stefani si  Gavin Rossdale

Frumoasa cantareata de la No Doubt s-a indragostit la sfarsitul anilor '90 de rebelul Rossadale, de la formatia Bush. Sunt casatoriti de 13 ani si au trei copii. Desi par mai indragostiti ca niciodata, relatia lor nu a fost lipsita de emotii si hopuri. In 2004 era cat pe ce sa se desparta in momentul in care Gwen a aflat ca sotul ei are o fiica de 15 ani dintr-o relatie anterioara. De curand, Gavin a postat pe Facebook o imagine cu sotia sa fata de care isi exprima dragostea: "Toata iubirea eterna" si semneaza "Regele telecomenzii".

Foto: Facebook 

2. David si Victoria Beckham 

Un cuplu pe cat de celebru. pe atat de controversat. Insa cei doi si-au vazut de relatia lor si au acut 4 copii. In 1999, cand s-au casatorit, au fost considerati niste excentrici deoarece nu au avut decat 29 de invitati la nunta. De curand, David a postat o imagine de pe vremea in care s-au cunoscut, cand cei doi aveau look-uri "vintage" cu mesajul "Happy Birthday, wifey!". 

Foto: Facebook

3. Sarah Michelle Gellar si Freddie Prinze Jr

Buffy Spaima Vampirilor si frumuselul de la Hollywood sunt un cuplu discret, care nu parea sa aiba sanse sa depaseasca proba timpului. Sunt insa casatoriti de 13 ani, au doi copii si sunt foarte fericiti impreuna, drept dovada imaginile postate constant pe conturile de socializare. Sarah si-a exprimat de curand admiratia si dragostea pentru bucatarul ei preferat, Freddie, care se pare ca s-a lasat complet de cele ale filmului si s-a dedicat unei noi arte, cea culinara, si a scos o carte.

Foto: Facebook

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului