Vedete din Romania

#zina dumitrescu #casatorie #calatorie

Zina Dumitrescu a vizitat mormantul sotului

Creatoarea de moda Zina Dumitrescu se simte ceva mai bine dupa ce in urma cu cateva luni a avut un soc emotional cand a aflat ca sotul ei, Constantin, a murit si s-a hotarat sa se duca sa ii aprinda acestuia o lumanare .

Constantin, fost profesor universitar, se afla intr-un spital din Germania atunci cand a suferit infarctul ce i-a curmat viata. Fiica acestuia, Cleo, a insistat sa fie inmormantat acolo, pentru a putea fi mai aproape de el.

Zina a avut un soc puternic cand a aflat de moartea lui, fiind gasita lesinata in casa, dupa ce a luat cateva pilule de calmare. Gurile rele spuneau pe atunci ca vedeta a incercat sa se sinucida, insa apropiatii creatoarei de moda au declarat pentru Gardianul ca nici vorba de asa ceva, „mama” Zina iubind viata.

Chiar s-asa, doctorul i-a interzis vehement sa calatoreasca cu avionul pana in Germania, astfel ca vedeta a ratat inmormantarea. Lucrul acesta a amarat-o cumplit pe creatoarea care, acum este gata sa isi rescumpere neputiinta. Simtindu-se mult mai bine, vedeta a cumparat un bilet de avion pentru a se duce sa puna o lumanare la mormantul defunctului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare