Vedete din Romania

#divort #inselat #naist #gheorghe zamfir

Zamfir, acuzat ca si-a batut si inselat nevasta

Fiica Mariei Noelle, cea de care incearca Gheorghe Zamfir sa divorteze, rupe tacerea. Potrivit spuselor tinerei fete, naistul si-a inselat si batut nevasta.

Sarah Stajic (27 ani), fata Mariei Noelle, a fost invitata de Catalin Maruta in emisiunea "Happy Hour". Aici, fata a facut o serie de declaratii soc despre Gheorghe Zamfir.

"A inceput sa o insele, intai mai putin, apoi din ce in ce mai des. La un moment dat ne-a spus sa venim in Romania, dar ne lasa singure, fara nici un ban. Noi nu aveam ce manca, nu aveam cum sa iesim din casa, iar el isi petrecea tot timpul cu aceasta fata, Gina Tanase. Intr-o zi a venit acasa si a batut-o pe mama, care a trebuit sa mearga la spital. Atunci ne-am hotarat sa ne intoarcem in Franta. E cel mai groaznic om din lume", i-a povestit Sarah Stajic lui Maruta, citata de Click!.

Mai mult decat atat, a lui Gheorghe Zamfir a explicat cum naistul a incercat sa fenteze statul francez, refuzand sa plateasca impozitele si cum Marie Noelle a fost cea care l-a scapat atunci cand s-au sesizat autoritatile.

"Locuiam cu totii intr-o casa mare si luxoasa, dar el a trebuit sa fuga din Franta de fisc , iar mama a trebuit sa se mute intr-o casa mai mica, cu chirie", i-a explicat Sarah Stajic lui Maruta.

Marie Noelle a inaintat actele de divort, nu Zamfir.

Pana acum, prin presa s-a vehiculat ca cel care a bagat primul divort a fost Gheorghe Zamfir, motivul fiind dorinta naistului de a se casatori cu solista Nicoleta Beca (25 ani).

Acum insa, din afirmatiile Mariei Noelle reiese ca ea a fost cea care a depus actele de divort si nu Zamfir.

"Domnul Gheorghe Zamfir a venit si a petrecut cateva zile in casa noastra din Nemours, in mai 2009. L-am condus la aeroport si ne-am despartit in termeni amiabili. Cand in noiembrie 2009 au aparut articole in presa din Romania, care anuntau casatoria dintre domnul Zamfir si domnisoara Beca, am zis ca este prea mult si ca domnul Zamfir nu mai seamana deloc cu barbatul cu care m-am casatorit in septembrie 1994", a declarat Marie Noelle, pentru Click!.

Gheorghe Zamfir s-a casatorit cu Marie Noelle in 1994. Anul trecut, frantuzoaica a depus actele de divort urmand ca prima infatisare la tribunal sa aiba loc pe 25 octombrie 2010. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare