Vedete din Romania

#violenta domestica #vunk #Pierderea lor #cornel ilie

Vunk, primul videoclip care nu poate fi oprit

Melodia „Pierderea lor” a trupei Vunk este primul videoclip care nu poate fi oprit pe youtube decat daca ii dai share. In acest mod, membrii trupei Vunk au decis sa se alature campaniei Share It to Stop It, care promoveaza respectul de sine si spune nu violentei domestice.

“Melodia „Pierderea lor”este un imn dedicat acestor femei, iar videoclipul ilustreaza multiplele situatii de abuz domestic pe care o femeie nu trebuie sa le accepte. Acceptarea e o tacere, o resemnare. Noi le rugam sa strige in gura mare povestea lor, pentru a o putea opri. Share-uiti astfel de povesti pentru a capata curaj sa iesiti din cadrul lor trist. Incurajati-va persoanele dragi sa iasa la lumina. Share-uiti acest videoclip ca un mesaj de dragoste pentru aceste femei – este primul videoclip care nu poate fi oprit pe youtube decat daca iti dati share”, a declarat Raluca Kisescu, senior Manager Commercial Marketing AVON Romania & Moldova.

 

“„Pierderea lor” nu este un imn. Este un secret pe care-l stie toata lumea. In afara de cei care transforma o relatie intr-un camp de lupta, emotional sau fizic. Iar pierderea lor este respectul. Si cand asa ceva s-a pierdut, nimeni nu mai are ceva de castigat din asta”, a explicat solistul trupei Vunk, Cornel Ilie,  in cadrul primei conferinte de responsabilitate sociala dedicata cauzelor sociale pentru femei, CSR4Women, care a avut loc vineri, 20 septembrie.

 

 

 

Alaturi de Cornel, campaniei impotriva violentei domestice se alatura si Razvan Fodor, Andi Vasluianu, Catalin Stefanescu si Leonard Doroftei.

Sursa foto: napocanews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare