Vedete din Romania

#pret sarmale Chef Catalin Scarlatescu #sarmale Chef Catalin Scarlatescu #sarmale de paste #Chef Catalin Scarlatescu

Vrei sarmale de Paste preparate de Chef Catalin Scarlatescu? Iata cat trebuie sa scoti din buzunar

Au mai ramas doar cateva zile pana la Paste. Daca unele gospodine se pregatesc sa prepare singure preparatele traditionale pentru masa de Paste, cei mai putini priceputi sau cei care nu au timpul necesar prefera sa le comande.

 

Cand vine vorba despre sarmale insa, multi isi doresc sa simta gustul traditional, prin urmare cauta sa le comande de la cei mai prieceputi bucatari.

Chef Catalin Scarlatescu este unul dintre bucatarii renumiti de la care poti cumpara sarmale pentru masa de Paste. Mai mult, acesta a facut publica si reteta de sarmale pe care o pregateste cu drag de fiecare data.

Cat costa sarmalele preparate de Chef Catalin Scaralatescu  

Daca iti doresti sa comanzi sarmale in acest an, te poti orienta catre sarmalele preparate de Chef Catalin Scarlatescu, fostul jurat MasterChef si actual jurat Chefi la cutite.

Daca te-ai hotarat sa comanzi sarmale preparate de chef Catalin Scarlatescu, vei scoate din buzunar 149 de lei, pentru 30 de sarmale, asta inseamna un pret de 4,96 de lei pentru o sarma.

Care este secretul prepararii sarmalelor? Reteta dezvaluita de Chef Catalin Scarlatescu

Chef Catalin Scarlatescu a dezvaluit care este secretul prepararii sarmalelor. Potrivit acestuia, totul sta in alegerea ingredientelor de buna calitate, proaspete si in respectarea retetei. Mai mult, a dezvaluit si care este reteta pe care o prepara an de an.

Reteta de sarmale a lui Chef Catalin Scarlatescu

 Ai nevoie de:

  • 4 kg de carne tocata de porc
  • 500 g orez
  • 2 kg ceapa
  • 40 g piper
  • 45 g sare
  • o bucata de afumatura
  • bulion
  • varza murata
  • cimbru
  • foi de dafin

Cum se prepara

“Incepem prin a toca ceapa marunt, dupa care o calim pana prinde o culoare usor aurie si o lasam putin la racit. Apoi o amestecam cu carnea tocata, orezul spalat in prealabil, cimbru, sare, piper si inca  ingrediente secrete.

Intre timp, alegem cele mai frumoase frunze de varza murata. Impaturim cu grija conţinutul. Dupa ce am terminat de facut sarmalele, tocam varza murata si o amestecam cu bulion.

Este momentul sa punem totul in oala. Mai intai asezam un strat de varza, peste care adaugam cateva foi de dafin, dupa care asezam in mijloc o bucata generoasa de afumatura si incepem sa punem un strat de sarmale. Repetam cu un strat de varza tocata si unul de sarmale pana cand umplem oala. Adaugam apa si un pic de ulei, dupa care le bagam la cuptor.”, spune juratul de la ”Chefi la cutite”.

FOTO: news-white.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare