Vedete din Romania

#fotomodel #monica columbeanu #voicu panzar

Voicu, despre sarutul cu Moni: "Nu comentez. Moni mi-a complicat viata destul"

Voicu Panzar , fostul sofer al Monicai Columbeanu, sustine ca apropierea de ea mai mult i-a daunat. Fotomodelul refuza sa dea declaratii privind controversatul sarut cu Moni.

Soferul a recunoscut ca relatia lui cu Monica Columbeanu nu a fost numai profesionala si orele petrecute zilnic impreuna au dus la o apropiere: "Relatia noastra a fost in proportie de 90% stricta. Petrecand mult timp impreuna, am devenit mai apropiati, n-as vrea sa spun intimi, pentru ca iar intru in gura presei ."

Voicu s-a declarat suparat de faptul ca Monica a declarat ca el i-ar fi trimis SMS-uri dupa ce si-au incheiat relatia profesionala. In viziunea lui Panzar, asocierea cu sotia lui Irinel Columbeanu i-a daunat in cariera de fotomodel. 

Monica l-ar fi impiedicat sa mearga la prezentari de moda cat timp era inca sofer, iar speculatiile din presa ii dauneaza inca lui Voicu. "Daca stiam in ce intru, nu-mi doream sa ma bag in nimic. Nici sofer, nici altceva. Moni e frumoasa, e firesc sa fi atras de ea", a explicat fotomodelul pentru Libertatea.

Voicu a recunoscut ca a vizitat de mai multe clubul brasovean care ar fi fost scena sarutului cu Moni, dar a refuzat sa confirme sau sa nege incidentul.

"Nu comentez. Moni mi-a complicat viata destul. V-am spus tot. Va rog sa nu mai insistati, pentru ca si asa am destule probleme cu agentia la care lucrez din cauza scandalurilor cu Monica", a explicat Voicu.

 

Citeste si

S-au sarutat Monica si Voicu in club?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare