Vedete din Romania

#voicu panzar #mister world #catalin botezatu

Voicu, catre Bote: "Imi pare rau ca te-am dezamagit"

Voicu Panzar nu a reusit sa se claseze in primii 15 candidati la concursul Mister World . El i-a cerut scuze lui Catalin Botezatu pentru nereusita: "Iarta-ma ca te-am dezamagit , imi pare rau ca te-am dezamagit".

Creatorul de moda, care se ocupa de cariera modelului Voicu, nu a fost insa dezamagit de prestatia lui Voicu la concursul de frumusete din Coreea de Sud. Bote considera ca fostul sofer al Monicai Columbeanu nu a ajuns pe un loc mai bun din cauza intereselor organizatorilor.

"Ricky a fost printre favoriti si organizatoarea concursului i-a spus ca arata foarte, foarte bine. Criteriile politice si interesele si-au spus insa cuvantul. Ar fi contat ca cineva sa fie acolo pentru el sa traga sforile, pentru ca hai sa fim seriosi la concursurile astea de Miss si Mister se trag sfori! Eu cred ca cel mai important pentru Ricky este ca a ajuns acolo si ca s-a calificat in primii 20. Nu m-a dezamagit Doamne fereste, stiam ca nu o sa ia locul I, el nu are de ce sa ii fie frica! E un baiat frumos, talentat, cuminte. Ceilalti nu prea aveau nimic in plus, castigatorul nu avea nici inaltimea necesara, nu erau nici fotogenici. Totul s-a bazat pe chestiuni geopolitice si interese", a explicat Botezatu pentru Cancan.

Voicu a fost dezamagit si de faptul ca presa a preluat interviul in care el se balbaie in limba engleza.

"Multi s-au amuzat pe seama faptului ca am incurcat niste cuvinte in limba engleza, dar am avut la dispozitie doar 2 saptamani ca sa invat. In plus, eu nu am avut translator sau echipa personala de machiaj. Sunt suparat fleasca!", a declarat Voicu pentru Click! 

Balbaiala fostului sofer a lui Moni i-a amuzat pe multi si a inspirat chiar un remix, in care este inclusa si Inna, alta vedeta din Romania recunoscuta pentru deficientele in vorbirea limbii engleze.

Remixul interviului lui Voicu

 


Clipul original cu prezentarea lui Voicu la Mister World

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare