Vedete din Romania

#infectie coronavirus #coronavirus #virgil iantu

Virgil Iantu, infectat cu noul coronavirus!

Virgil Iantu a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut chiar de prezentatorul TV, pe pagina sa de socializare. 

Virgil Iantu se simte bine si are o forma usoara de coronavirus. Nu stie insa cum s-a infectat, mai ales ca, potrivit acestuia, a fost foarte atent la masurile de protectie impotriva coronavirusului.

„Da, desi am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de igiena, am contactat Covid. Din fericire am o forma usoara si voi trece peste asta cu bine. Vreau sa le multumesc celor de la Spitalul Monza si acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care il fac in fiecare zi pentru noi toti. A fost o experienta care m-a facut sa ii apreciez si mai mult pe cei care in fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar sa nu lasati garda jos si sa va protejati cat puteti, purtand masca si exagerand cu igiena. Asta pentru voi si pentru cei dragi voua. Va doresc sanatate, iar mie imi doresc negativare rapida!', este mesajul prezentatorului, potrivit ele.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului