Vedete din Romania

#tv #violeta babliuc #catalin botezatu

Violeta, noua blonda a lui Bote: "N-as schimba nimic la Catalin"

, timisoreanca de 24 de ani care i-a cucerit inima lui Catalin Botezatu, sustine ca nu ar schimba nimic la creatorul de moda si ca vrea sa fie mama copiilor lui.

"Sunt sigura ca sunt invidiata nu doar de Mihaela, ci de toate femeile din Romania. Nu cred ca as vrea sa fiu in pielea Mihaelei, careia, cu toate ca nu am fost cele mai bune prietene, ii pastrez un gand frumos in suflet", spune Violeta despre concurenta pe care a invins-o in finala emisiunii " Burlacul ".

Noua blonda a lui Bote a declarat, pentru Libertatea, ca nu ar schimba nimic la designer: "E exact ce mi-am dorit de la un barbat. N-as schimba nimic, vreau doar sa il cunosc mai bine."

Chiar daca creatorul de moda a declarat in repetate randuri ca nu se gandeste la casatorie, Violeta ar vrea sa devina mama copiilor lui, la momentul potrivit.

"Eu imi doresc trei copii. Provin dintr-o familie numeroasa si e frumos de Craciun sa ne adunam in jurul bradului impodobit", a mai spus blonda.

Catalin Botezatu pare hotarat sa o uite complet pe Bianca Dragusanu. El a anuntat ca o va ajuta pe Violeta cu toate resursele sale si totul porneste de la o calatorie impreuna in SUA.

"Vom pleca in America impreuna. Catalin nu mi-a spus inca, cu exactitate, despre ce este vorba. Vrea sa-mi faca o surpriza. Cand l-am condus la aeroport, la plecarea in Islanda, mi-a promis ca la intoarcere voi avea o surpriza foarte, foarte mare. Sunt nerabdatoare sa aflu ce are de gand. Am intetes ca la sfarsitul lunii septembrie vom pleca in State. De abia astept sa aflu mai multe", a marturisit Violeta.

 

Citeste si

Catalin Botezatu: "Am de gand sa investesc toate resursele mele in Violeta"

Bote si-a ales noua iubita la Paris

Bote: "Toate fetele se vad miss-uri sau prezentatoare de televiziune"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare