Vedete din Romania

#civtoras #fiul lui victor socaciu #declaratii #victor socaciu

Victoras, fiul lui Victor Socaciu cu Marina Almasan, dezvaluiri dureroase despre ultimele luni traite de tatal sau: "Slabise 20 de kilograme"

Victoras, fiul lui Victor Socaciu cu Marina Almasan, a facut dezvaluiri cutremuratoare despre ultimele luni de viata ale tatalui sau. Tanarul a marturisit ca era la munte cand a primit vestea tragica de la sora lui mai mare.

 

Victoras a marturisit ca starea de sanatate a tatalui sau s-a degradat foarte mult dupa ce a fost infectat cu Covid. De atunci, au aparut numeroase probleme de sanatate, iar tatal sau slabise enorm, aproape 20 de kilograme.

„Ar fi fost frumos sa fie mai multa lume, dar cei care au fost au fost cei mai de pret si cei mai apropiati oameni ai lui. Asta e tot ce conteaza pana la urma. Mama a fost acolo. M-a sunat sora mea, Iulia, eu eram la munte cand am aflat. Cand am aflat alaltaieri, am venit direct aici. Prima persoana pe care am sunat-o a fost mama, i-am zis la telefon. A fost si e in continuare langa mine, asa cum a fost in toti acesti ani si ii multumesc foarte mult”, a spus fiul lui Victor Socaciu pentru Antena 3.

„Victor Socaciu, tatal meu si tatal nostru, a fost exact asa cum a vrut, a trait asa cum a vrut, a trait viata din plin. Are trei copii, a fost foarte mandru de toti trei, sunt sigur ca s-a dus impacat. Am foarte multe amintiri cu el de pe la concertele lui, de prin vacante. Am stiut de cand a suferit de COVID, a ramas cu sechele, de atunci starea lui de sanatate s-a dus in jos”, a mai spus Victoras pentru Antena Stars.

Regretatul artist slabise 20 de kg, iar fiul sau l-a vazut pentru ultima data in urma cu doua luni de zile.

„Ultima oara, m-am vazut cu el acum doua luni la casa lui de la Cornu, slabise 20 si ceva de kilograme. De atunci m-a lovit un gand, m-a lovit viata din plin, am realizat ca trebuie sa traiesc cu gandul ca trebuie sa se duca. Avand asa starea de sanatate foarte rea, pana in ultimul moment a cantat, a compus, a facut ce a iubit. (…) Ultima oara cand am vorbit cu tata a fost acum trei saptamani, l-am sunat intr-o seara si a zis ca e in spital si ca are o procedura la plamani si ca nu e nimic grav. Mi-a zis ca o sa se duca la concert, ca avea un concert pe 3 decembrie”, a mai spus fiul lui Victor Socaciu la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului